Ahir, dia 22 de novembre, de les 11 h fins a les 14 h, va tenir lloc la presentació de l’empresa Koppert Cress “Architecture Aromatique” als alumnes del CFGM de Serveis en Restauració i del CFGM de Cuina i Gastronomia.
La Koppert Cress és una empresa que es dedica exclusivament a la producció de brots de diferents tipus de fruites, verdures, i altres productes de l’horta. La seva preocupació respon a com integrar-los positivament dins dels plats o de la cocteleria. En aquest sentit, el màster d’ahir girà entorn de dues idees fonamentals: com fer que els plats o els còctels ressaltin el seu gust gràcies als brots germinats, i com aconseguir que aquests embelleixin la presentació davant el comensal.
Bona tarda, la meva filla està interessada per al proper curs en el cicle formatiu de cuina i gastronomia. Demanariem si ens podeu informar del dia de portes obertes així com si cal fer algun tràmit per apuntar-s’hi.
Moltes gràcies
Elisabet Valls
Sra. Elisabet, ens plau contestar-li que el Dia de Portes Obertes al nostre institut tindrà lloc el dijous 2 de març. A més a més, hi haurà un altre Dia de Portes Obertes, de caràcter específic pels cicles, al complex hoteler format per Hotel Olympic Evenia Suites, Olympic Evenia Palace, Olympic Evenia Park i Olympic Evenia Garden, lloc on tenim ubicada l’aula d’aplicació. Aquesta jornada, però, estar encara sense dia assenyalat al calendari. Això no obstant, el dia 2 de març ja es podrà informar de la data exacta i veure els alumnes que estan cursant el cicle.
Quant a la preinscripció, només la puc informar que l’haurà de fer dins el termini establert, el qual, a hores d’ara, encara no es coneix, tot i que acostuma a ser durant el mes de maig.
Esperem haver-la servit d’ajut i li agraïm el seu interès.