XXIII Premis Sant Jordi

Ahir, a última hora del matí, es va fer entrega dels premis i diplomes als guanyadors de les diferents modalitats i categories convocades a la XXIII edició del concurs de Sant Jordi. L’institut agraeix la participació i l’interès dedicat i us anima a visualitzar el recull d’imatges de l’acte en el següent carrusel. També podeu visitar el nostre canal YouTube… Llegeix més»

Echange Européen Transfrontalier

Aquest cap de setmana, sis alumnes de 1r de batxillerat artístic, Zaida, Giuliana, Yaiza, Noelia, Alba i Aloma, seran al nostre municipi dins un programa itinerant de cultura jove entre les viles de Berga, Perpinyà i Lloret de Mar. L’eina és la fotografia i la temàtica, l’emoció, d’una manera lliure… Llegeix més»

Expo batxillerat artístic

Des del departament de dibuix de l’Institut Ramon Coll i Rodés, us convidem a la inauguració de l’exposició del nostre batxillerat artístic que tindrà lloc el dimecres 25 d’abril a les 17 h, a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.
Aquest any és la X edició i, per aquest motiu, hem escollit com a tema “En curs: Projectes en procés”… Llegeix més»

Sant Jordi & Sant Joan

No es tracta d’una trobada hagiògrafa. Parlem de la Diada de Sant Jordi i de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Us recordeu dels plàstics màgics que elaboren els alumnes de 3r d’ESO PM? Amb la seva venda, es recapten fons per fer un donatiu a l’hospital a final de curs, de manera que, aquest 23 d’abril, els nostres companys muntaran diferents paradetes per vendre clauers de Sant Jordi, amb motius ben tradicionals de la Diada: roses, dracs, llibres… No us quedeu sense el vostre!