Atemptat a les Rambles

L’Institut Rambla Prim condemna l’atemptat d’avui a Barcelona i se solidaritza amb les víctimes i els seus familiars.
No tenim por!

Vacances


El centre romandrà tancat fins el proper 1 de setembre. Si necessiteu qualsevol aclariment us preguem es poseu en contacte amb nosaltres a través del mail iesramblaprim@xtec.cat
Que passeu un bon estiu!!

Barcelona Ciutat Refugi

Què són les persones refugiades, desplaçades i migrants
Un refugiat o una refugiada és una persona que “a causa de fundats temors de ser perseguida per motius de raça, religió, nacionalitat, opinions polítiques, pertinença a un determinat grup social, de gènere o orientació sexual, es troba… Llegeix més»

Projecte hort escolar

Un hort jardí en l’escola/institut pot ser concebut com una extensió de l’aprenentatge del coneixement del medi natural. Hem de tenir en compte que un hort és un ecosistema en què és possible aprendre gran part dels continguts de les ciències naturals.
És un context en… Llegeix més»

Concert de la coral a l’auditori del Fòrum

Com cada any hem participat al projecte “Corals del Besòs” que culmina amb un gran concert a l’Auditori del Fòrum i un altre al Palau de la Música el proper 11 de juny.

Vuit escoles i instituts del barri del Besòs i el Maresme han participat en la vuitena edició del Concert de Cors que s’ha presentat a l’Auditori Fòrum del CCIB. La iniciativa vol fomentar l’ús de la llengua catalana i la cohesió social.… Llegeix més»