Notícies del lloc

Imatge super super
Lectura en Veu Alta, quarts de final
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:43
 

Els nostres lectors de  Tropa de Corsaris passen a la semifinal. Dimarts 21, dia internacional de la poesia, va ser el dia dels quarts de final de les comarques del Berguedà i Solsonès a Berga. El nivell va ser molt alt. La Júlia Ros de 2n B, a la categoria de Corsaris, ho va fer molt i molt bé. ...

Mostra la resta d'aquest tema
(113 paraules)
Imatge super super
Preinscripcions 2017-2018
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:43
 

PREINSCRIPCIONS 2017 - 2018

ESO:               del 23 de març al 4 d'abril

BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS:  del 16 al 24 de maig

 

INFORMACIÓ PER A ESO

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PORTAR: Consulteu-la en aquest ENLLAÇ

REUNIONS INFORMATIVES A LES ESCOLES DE PRIMÀRIA

  • ESC Princesa ...
Mostra la resta d'aquest tema
(180 paraules)
Imatge super super
Quinzena de Beethoven
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:42
 

BeethovenAquests dies a la megafonia de l'institut estem sentint la música d'aquest gran compositor, Ludwig van Beethoven, a la transició entre el classicisme i el romanticisme. Els alumnes de 2n d'ESO que l'han treballat a classe han preparat unes presentacions en PREZI. Aquí us n'oferim algunes: PRESENTACIÓ1, PRESENTACIÓ2PRESENTACIÓ3.

Imatge super super
Sortida 1r ESO Manresa
per super super - dimecres, 8 març 2017, 16:24
 

AbocadorEls alumnes de 1r d'ESO van anar el dimarts 7 a Manresa, en una excursió per visitar l'abocador i planta de compostatge, on a més de conèixer-ne tot el funcionament van veure els falcons que utilitzen per foragitar els ocells que vindrien a menjar a l'abocador. Després van passar una bona estona al Parc de l'Agulla. Aquí en podeu veure unes FOTOS

Imatge super super
Quinzena de Queen
per super super - dimarts, 7 març 2017, 22:26
 

QueenQueen va ser el grup de rock britànic més important dels anys 80, i la veu inconfusible del seu cantant, Freddie Mercury, ha esdevingut mítica. Aquesta quinzena l'estem sentint per megafonia a les hores d'entrada i sortida, ja que els alumnes de 1r d'ESO l'han treballat a classe de música. Aquí us mostrem algunes de les millors presentacions que han elaborat. presentació 1, presentació 2, presentació 3

Imatge super super
Taller Fundació Alícia
per super super - dimecres, 1 març 2017, 10:31
 

Programa TASEl passat 21 de febrer vam tenir un taller molt interessant de la prestigiosa Fundació Alícia, dins el Programa TAS, per als alumnes de 3r d'ESO. L'activitat es va fer a la nostra planta d'Alimentària, on habitualment fan les classes pràctiques els alumnes del Cicle Formatiu. Podeu veure'n unes fotos AQUÍ.

Imatge super super
Sortides 22 de febrer
per super super - dimecres, 1 març 2017, 09:52
 

Guardiola 2017Aquest passat dimecres hi va haver dues sortides escolars. Els alumnes de 2n d'ESO van visitar la Manresa medieval, amb l'ajuda de dues guies que ens van explicar, entre altres, la Seu i el carrer del Balç (un dels únics carrers medievals que es conserven, tancat al públic). VEGEU AQUÍ LES FOTOS. Al mateix temps, els alumnes de batxillerat científic i tecnològic van anar a Guardiola i després de ficar-se de peus al riu, van analitzar diferents paràmetres físics i químics de l'aigua del Llobregat. VEGEU AQUÍ LES FOTOS.

Imatge super super
Quinzena de Txaikovski
per super super - dimarts, 21 febrer 2017, 21:24
 

TxaikovskiDel 20 de febrer al 3 de març dediquem la música de megafonia al compositor rus Txaikovski. Els alumnes de 1r d'ESO han estat treballant aquest autor i han preparat unes presentacions. Aquí us mostrem els seus treballs. PRESENTACIÓ1, PRESENTACIÓ2, PRESENTACIÓ3, PRESENTACIÓ4, PRESENTACIÓ5.


Cursos disponibles

Matemàtiques a 3r d'ESO

Optativa d'emprenedoria

Ciències de la naturalesa 3r ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Economia BAT1

Economia de l'empresa

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Economia de l'empresa

Física de 2n de batxillerat