Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of super super
Felicitats GIOVINETTO
by super super - Monday, 30 November 2015, 11:45 AM
 

GIOVINETTOEnhorabona, Cor Giovinetto! Estem orgullosos del vostre segon lloc a la final del programa Oh Happy Day, és molt més del que vosaltres mateixos us esperàveu al principi, tot i que per al poble i la comarca sou els guanyadors i mereixíeu el primer lloc.

Molts puig-regencs, entre ells alumnes ...

Read the rest of this topic
(149 words)
 
Picture of super super
L'institut per Giovinetto al Regió 7
by super super - Saturday, 28 November 2015, 2:06 PM
 

Regió 7Avui dissabte sortim a la portada del Regió 7, i a la doble pàgina interior ("Tema del dia"), perquè donem suport als nostres del Cor Giovinetto. I avui al vespre, a partir de les 22 h, tothom a votar-los!  Imatges del diari: PORTADA - INTERIOR

 
Picture of super super
Giovinetto a la Final
by super super - Wednesday, 25 November 2015, 9:01 AM
 

GIOVINETTOEls nostres alumnes i exalumnes del Cor Giovinetto han passat a la final del programa Oh Happy Day. És molt més del que ells mateixos s'esperaven al principi, però ara volen lluitar per ser els guanyadors. Ara ja no depèn de les valoracions del jurat, sinó de les votacions del públic. Tot l'institut, alumnes i professors, els donem suport. Si creieu que mereixen guanyar per l'enorme esforç que han fet aquestes setmanes i per la qualitat de les seves interpretacions, voteu-los a través de: 1) Missatges SMS; 2) Twitter; 3) Web del programa.

 
Picture of super super
Sorteig d'entrades per al teatre
by super super - Tuesday, 24 November 2015, 6:55 AM
 

SORTEGEM 7 ENTRADES PER ANAR A VEURE L'OBRA DE TEATRE iMe

Els actors que ens van visitar dilluns ens han donat 7 entrades per a la representació de l'obra iMe, dissabte 28 a les 10 del vespre, al Teatre de l'Ametlla de Merola.

Si vols aconseguir-ne una, has de contestar ...

Read the rest of this topic
(126 words)
 
Picture of super super
Roc Esquius presenta iMe
by super super - Saturday, 21 November 2015, 9:14 AM
 

Roc EsquiusL'actor Roc Esquius (Cosme a la sèrie La Riera) serà a l'institut de Puig-reig per presentar la funció que faran a l'Ametlla de Merola amb la seva companyia Dara Teatre. Dilluns 23, a les 10.20, els alumnes de 4t i de batxillerat podran conversar un moment amb l'actor, que els comentarà l'obra que ha escrit i dirigeix, titulada iMe, que tracta la incomunicació entre unes persones en l'època del mòbil. La presentació durarà 15 minuts. L'obra es representarà al Teatre de l'Ametlla de Merola el proper dissabte 28, a les 10 h.


 
Picture of super super
Alumnes guanyadors al Cros Escolar d'Avià
by super super - Friday, 20 November 2015, 1:15 PM
 

ParticipantsFins a sis alumnes de l'Institut de Puig-reig van pujar al podi el passat diumenge 15, en les diferents categories de Cros Escolar. La competició l'organitzava el Consell Esportiu del Berguedà, amb la col·laboració del CA Berga, L'Ajuntament d'Avià, l'AMPA de l'Escola Santa Maria d'Avià i l'AVV ...

Read the rest of this topic
(96 words)
 
Picture of super super
Jornada de Salut 2015
by super super - Monday, 16 November 2015, 11:09 AM
 

Jornada SalutDel 16 al 18 de novembre celebrarem, com cada dos anys, les Jornades Escolars d'Educació per a la Salut. Durant aquests dies es faran diferents xerrades i tallers orientats a educar els nostres alumnes perquè tinguin una salut millor ara i en el futur.

Cliqueu un enllaç: HORARIS PRESENTACIÓ  -  COL·LABORADORS

 
Picture of super super
Certamen Literari Pensaments i Paraules
by super super - Wednesday, 4 November 2015, 12:15 PM
 

Guanyadors PensiParDissabte 31 d'octubre, dins l'acte de presentació del llibre Empremtes Pensaments i Paraules 2015, es van fer públics els guanyadors del IV Certamen de Poesia a Secundària que organitzem a l'Institut juntament amb l'Associació Literària que edita cada any el llibre. Aquí teniu el llistat de premiats, que surten publicats en el llibre que es pot comprar durant les festes de Sant Martí.

 

Skip available courses

Available courses

Matemàtiques a 3r d'ESO

Optativa d'emprenedoria

Ciències de la naturalesa 3r ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Economia BAT1

Economia de l'empresa

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Economia de l'empresa

Física de 2n de batxillerat