Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of super super
Sortida BCN Art
by super super - Wednesday, 15 April 2015, 10:19 PM
 
Sortida BCN

SORTIDA DE DIBUIX I HISTÒRIA DE L'ART A BARCELONA

Els alumnes de Visual i Plàstica de 4t i els de Dibuix Tècnic i d'Història de l'Art de Batxillerat han fet una sortida a Barcelona, el 15 d'abril. Els alumnes d'Hia. Art han pogut veure in situ algunes de les obres que han d'estudiar per ...

Read the rest of this topic
(116 words)
 
Picture of super super
Lectura en Veu Alta
by super super - Friday, 10 April 2015, 1:28 PM
 
LVA Berga

CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA

El dia 9 d'abril vàrem participar als quarts de final del Certamen, que es va fer a Berga, al Teatre Municipal. Hi van participar gairebé totes les escoles i instituts del Berguedà i va ser una gran festa de la lectura. El millor de tot és que les nostres lectores de la categoria "Tropa de Corsaris", Maria Casas, Júlia Medina i Olga Riu, van quedar seleccionades per participar a la semifinal que es farà a Barcelona. ENHORABONA! Aquí podeu veure més FOTOS i  NOTÍCIA a TV Berga

 
Picture of super super
Jornada esportiva
by super super - Friday, 10 April 2015, 1:28 PM
 
Jornesportiva

JORNADA ESPORTIVA 2015

El 27 de març, divendres abans de Setmana Santa, vam celebrar la Jornada esportiva a l'Institut de Puig-reig. Els alumnes van poder triar entre participar a la Gimcana, la caminada i la roda d'esports (futbol, voleibol i bàsquet). Al final es va acabar amb el tradicional partit d'alumnes contra professors, amb el resultat de 5-0 a favor dels alumnes. Per veure el vídeo de la jornada, cliqueu la imatge.

 
Picture of super super
Presentació CFGM
by super super - Wednesday, 25 March 2015, 11:24 PM
 
Institut de Puig-reig

PRESENTACIÓ DEL NOU CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ

       "ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS"

Aquest dimecres 25 de març s'ha presentat oficialment a Puig-reig. Visiteu la nostra pàgina de presentació per conèixer més informació.

 
Picture of super super
David Ballonga Finalista premis UPF
by super super - Wednesday, 25 March 2015, 11:52 AM
 
Premis UPF

DAVID BALLONGA, FINALISTA ALS PREMIS DE LA POMPEU FABRA

El passat 20 de març es van donar els premis de la ESUP (Escola Superior Politècnica) de la UPF, als millors Treballs de Recerca de Batxillerat en enginyeria i matemàtica aplicada. S'hi presentaven 47 candidats, entre els quals, el treball del David Ballonga sobre les matemàtiques aplicades a l'art, amb el títol "De la fórmula a la forma" va quedar finalista. Si voleu, podeu visitar la pàgina del seu treball AQUÍ.

 
Picture of super super
Setmana de l'aigua
by super super - Wednesday, 25 March 2015, 11:35 AM
 
Dia Mundial de l'Aigua

SETMANA DE L'AIGUA: Unitat interdisciplinària

El dia 22 de març és el Dia Mundial de l'aigua, que aquest any se celebra amb el lema "Aigua i desenvolupament sostenible". Amb aquest motiu, els alumnes de 2n d'ESO durant aquesta setmana fan una Unitat Interdisciplinària, i des de totes les matèries es tracta el tema de l'aigua amb activitats diverses i variades. L'activitat central serà una sortida didàctica al riu, guiats pels monitors de Camadoca, dins el Projecte rius.

 
Picture of super super
Excursions a BCN
by super super - Monday, 23 March 2015, 9:45 AM
 
Saló de l'Ensenyament

SORTIDES A BARCELONA

Divendres 20 de març vam tenir dues excursions a Barcelona. Els alumnes de 2n de batxillerat van visitar el Saló de l'Ensenyament a la Fira de Montjuïc, on van poder informar-se dels estudis universitaris i Cicles Formatius de Grau Superior, i rebre orientació personalitzada, tot i que hi havia moltes cues. D'altra banda, els alumnes de 2n d'ESO van visitar el Museu d'Història de la Ciutat i van fer un recorregut per la Barcelona medieval, acompanyats per les professores de C. Socials. FOTOS.

 
Picture of super super
Treballs de Recerca a la Bilbioteca
by super super - Monday, 16 March 2015, 10:10 AM
 
TR Biblio 2015

 ALUMNES DE BATXILLERAT PRESENTEN EL TREBALL DE RECERCA A LA BIBLIOTECA

Com cada any alguns dels millors treballs de recerca que s'han presentat aquest curs s'exposen a la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig per tal que els pugui llegir tot el poble. S'acostumen a triar els bons ...

Read the rest of this topic
(119 words)
 

Skip available courses

Available courses

Matemàtiques a 3r d'ESO

Optativa d'emprenedoria

Ciències de la naturalesa 3r ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Economia BAT1

Economia de l'empresa

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Economia de l'empresa

Física de 2n de batxillerat