Notícies del lloc

Imatge super super
Quinzena de Händel
per super super - diumenge, 23 abril 2017, 23:12
 

HandelDel 24 d'abril fins al 5 de maig, la música de la megafonia per a les hores d'entrada i sortida de l'institut serà de Georg Friedrich Händel, aquest genial músic del Barroc, autor entre d'altres de l'Alleluia del Messies, la música aquàtica o música per als focs artificials.

PRESENTACIÓ 1, PRESENTACIÓ 2

Imatge super super
Jornada Esportiva 2017
per super super - diumenge, 9 abril 2017, 08:39
 

El divendres 6 d'abril, últim dia abans de setmana santa, hem fet la Jornada Esportiva. Els alumnes han escollit entre fer la caminada, participar en la gimcana o competir en el torneig de tres esports (futbol, bàsquet i voleibol). Els alumnes de 4t han passat a cantar caramelles pel poble i el Quim i l'Adrià Vilaseca han portat la gralla. Al final del matí tots hem ballat una sardana. Podeu veure'n fotos AQUÍ.

Imatge super super
Quinzena de Michel Jackson
per super super - dijous, 6 abril 2017, 10:51
 

Michel JacksonMichel Jackson ha estat considerat el rei del Pop. Dins de la música moderna del segle XX ja es pot considerar un clàssic. Per això, aquests dies està sonant a les hores d'entrada i sortida de l'institut. Els alumnes de 2n d'ESO l'han treballat a classe i ens ofereixen aquests PREZIS: PRESENTACIÓ 1, PRESENTACIÓ 2, PRESENTACIÓ 3, PRESENTACIÓ 4.

Imatge super super
Dublín 2017
per super super - dimarts, 4 abril 2017, 11:52
 

Dublin 2017Els alumnes de 1r de BAT estan de viatge a Irlanda entre el 3 i el 7 d'abril. Als matins reben classes de llengua anglesa al National College of Ireland. A les tardes fan visites culturals pels llocs més interessants de Dublín i el seu entorn. Estan allotjats en famílies. De moment, el viatge s'està desenvolupant amb normalitat i sense cap problema. Podeu veure les fotografies que ens van enviant en aquest ENLLAÇ.

Imatge super super
Trobada de delegats
per super super - dijous, 30 març 2017, 08:41
 

Delegats de l'INS Puig-reigAquest any la trobada de delegats del Berguedà s'ha fet a Puig-reig. Alumnes de tots els cursos i de tots els instituts han fet activitats col·lectives i presentacions per debatre sobre les funcions dels delegats i com fer assemblees. Aquí podeu veure'n les FOTOS.

Imatge super super
Lectura en Veu Alta, quarts de final
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:43
 

Els nostres lectors de  Tropa de Corsaris passen a la semifinal. Dimarts 21, dia internacional de la poesia, va ser el dia dels quarts de final de les comarques del Berguedà i Solsonès a Berga. El nivell va ser molt alt. La Júlia Ros de 2n B, a la categoria de Corsaris, ho va fer molt i molt bé. ...

Mostra la resta d'aquest tema
(113 paraules)
Imatge super super
Preinscripcions 2017-2018
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:43
 

PREINSCRIPCIONS 2017 - 2018

ESO:               del 23 de març al 4 d'abril

BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS:  del 16 al 24 de maig

 

INFORMACIÓ PER A ESO

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PORTAR: Consulteu-la en aquest ENLLAÇ

REUNIONS INFORMATIVES A LES ESCOLES DE PRIMÀRIA

  • ESC Princesa ...
Mostra la resta d'aquest tema
(180 paraules)
Imatge super super
Quinzena de Beethoven
per super super - dimecres, 22 març 2017, 16:42
 

BeethovenAquests dies a la megafonia de l'institut estem sentint la música d'aquest gran compositor, Ludwig van Beethoven, a la transició entre el classicisme i el romanticisme. Els alumnes de 2n d'ESO que l'han treballat a classe han preparat unes presentacions en PREZI. Aquí us n'oferim algunes: PRESENTACIÓ1, PRESENTACIÓ2PRESENTACIÓ3.


Cursos disponibles

Matemàtiques a 3r d'ESO

Optativa d'emprenedoria

Ciències de la naturalesa 3r ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Economia BAT1

Economia de l'empresa

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Economia de l'empresa

Física de 2n de batxillerat