Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of super super
Festival Nadalenc 2015
by super super - Monday, 11 January 2016, 12:13 PM
 

Us presentem el vídeo del Festival Nadalenc a l'institut del dia 22. Està dividit en dues parts. Només es pot visualitzar a través de l'enllaç.

Segona part.


 
Picture of super super
Instal·lació Nadal 2015
by super super - Monday, 11 January 2016, 9:25 AM
 

InstalViPINSTAL·LACIÓ NADALENCA 2015

Des de les àrees de Visual i Plàstica i de Matemàtiques aquest Nadal ens han obsequiat amb una instal·lació artística basada en les formes geomètriques que han estat treballant a classe.  Galeria d'imatges.

 
Picture of super super
Bon Nadal
by super super - Wednesday, 16 December 2015, 4:22 PM
 

Bon Nadal

 
Picture of super super
Premis contra la violència de Gènere
by super super - Wednesday, 2 December 2015, 8:56 AM
 

Dos grups de quart van recollir el premi pels seus treballs presentats al concurs d'àmbit berguedà "Nosaltres també diem no a la violència", en l'apartat de vídeo, el passat diumenge 29. L'acte es va fer al Pavelló de Suècia de Berga El segon premi és per a: Eloi Giménez, Clàudia Lladó, Júlia ...

Read the rest of this topic
(103 words)
 
Picture of super super
Felicitats GIOVINETTO
by super super - Monday, 30 November 2015, 11:45 AM
 

GIOVINETTOEnhorabona, Cor Giovinetto! Estem orgullosos del vostre segon lloc a la final del programa Oh Happy Day, és molt més del que vosaltres mateixos us esperàveu al principi, tot i que per al poble i la comarca sou els guanyadors i mereixíeu el primer lloc.

Molts puig-regencs, entre ells alumnes ...

Read the rest of this topic
(149 words)
 
Picture of super super
L'institut per Giovinetto al Regió 7
by super super - Saturday, 28 November 2015, 2:06 PM
 

Regió 7Avui dissabte sortim a la portada del Regió 7, i a la doble pàgina interior ("Tema del dia"), perquè donem suport als nostres del Cor Giovinetto. I avui al vespre, a partir de les 22 h, tothom a votar-los!  Imatges del diari: PORTADA - INTERIOR

 
Picture of super super
Giovinetto a la Final
by super super - Wednesday, 25 November 2015, 9:01 AM
 

GIOVINETTOEls nostres alumnes i exalumnes del Cor Giovinetto han passat a la final del programa Oh Happy Day. És molt més del que ells mateixos s'esperaven al principi, però ara volen lluitar per ser els guanyadors. Ara ja no depèn de les valoracions del jurat, sinó de les votacions del públic. Tot l'institut, alumnes i professors, els donem suport. Si creieu que mereixen guanyar per l'enorme esforç que han fet aquestes setmanes i per la qualitat de les seves interpretacions, voteu-los a través de: 1) Missatges SMS; 2) Twitter; 3) Web del programa.

 
Picture of super super
Sorteig d'entrades per al teatre
by super super - Tuesday, 24 November 2015, 6:55 AM
 

SORTEGEM 7 ENTRADES PER ANAR A VEURE L'OBRA DE TEATRE iMe

Els actors que ens van visitar dilluns ens han donat 7 entrades per a la representació de l'obra iMe, dissabte 28 a les 10 del vespre, al Teatre de l'Ametlla de Merola.

Si vols aconseguir-ne una, has de contestar ...

Read the rest of this topic
(126 words)
 

Skip available courses

Available courses

Matemàtiques a 3r d'ESO

Optativa d'emprenedoria

Ciències de la naturalesa 3r ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Economia BAT1

Economia de l'empresa

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Economia de l'empresa

Física de 2n de batxillerat