Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of super super
Distincions PAU 2014
by super super - Saturday, 26 July 2014, 7:19 PM
 
Distincions PAU

Distincions PAU 2014

Cada any el Departament d'Economia i Coneixement atorga les Distincions de les Proves d'Accés a la Universitat a aquells alumnes que han obtingut més d'un 9 de mitjana als exàmens de la selectivitat. Aquest any tenim dos alumnes que han superat aquesta nota, la Lídia Ruíz i el David Vargas, per la qual cosa el dia 21 de juliol van rebre el guardó de mans del conseller Mas Collell a l'Auditori de Barcelona. En representació de l'Institut de Puig-reig els va acompanyar la directora Dolors Uriz. Cliqueu la foto per veure'n més.

 
Picture of super super
Campus Ítaca 2014
by super super - Monday, 7 July 2014, 10:19 AM
 

 

Campus Ítaca 2014

CAMPUS ÍTACA 2014

L'Institut de Puig-reig participa en el programa del Campus Ítaca, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Bellaterra. Cada any un petit grup d'alumnes seleccionats de 3r d'ESO fan una estada de dues setmanes a la UAB, durant els mesos de juny i juliol, on fan tallers i coneixen la universitat des de dins. Cliqueu la imatge per veure'n més.

 
Picture of super super
Llibres per al curs 2014-2015
by super super - Wednesday, 2 July 2014, 9:20 AM
 

VENDA DE LLIBRES 2014-2015

ESO: Recordeu que cal pagar la llicència dels llibres digitals del curs 2014-2015 entre el dia 1 i el 18 de juliol, a les oficines de l'institut. Com a novetat, els llibres de lectura (català, castellà i anglès) es reservaran i pagaran el dia 17.

BAT: Els llibres de Batxillerat s'han de reservar i pagar el dia 17.

Si voleu buscar els llibres  pel vostre compte o els voleu demanar algú, a continuació teniu els enllaços a les llistes d'aquests llibres:

enllaç llibres BAT                                      enllaç lectures ESO

 
Picture of super super
DEURES D'ESTIU
by super super - Friday, 20 June 2014, 7:58 AM
 

DOSSIERS D'ACTIVITATS DE REFORÇ I DE RECUPERACIÓ

El professorat ha preparat uns dossiers d'activitats de les diferents matèries, en uns casos obligatoris per recuperar assignatures suspeses, i en altres casos recomanats per repassar i reforçar una matèria. Podeu entrar-hi clicant en aquest enllaç i descarregar-vos els dossiers que calgui.

enllaç dossiers d'estiu

 
Picture of super super
Pregó de la Festa Major 2014
by super super - Thursday, 19 June 2014, 1:52 PM
 

EL VÍDEO DEL PREGÓ

Aquest any l'Ajuntament de Puig-reig va designar el nostre Institut com a pregoner de la Festa Major, en reconeixement dels nombrosos premis i èxits assolits en aquest curs. En el pregó hi van intervenir alguns dels alumnes que han destacat en diversos àmbits: premis de ...

Read the rest of this topic
(126 words)
 
Picture of super super
Jornada Mediambiental
by super super - Tuesday, 10 June 2014, 10:48 AM
 

CAMINADES PEL MEDI AMBIENT

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (que és el 5 de juny però a l'institut l'hem celebrat el dia 10 per raons de calendari) hem organitzat una jornada dedicada a les caminades i el contacte amb la natura. Cada curs ha fet un itinerari diferent; en algun cas s'ha...

Read the rest of this topic
(183 words)
 
Picture of super super
Premi Sambori per a Lídia Ruíz
by super super - Thursday, 5 June 2014, 5:07 PM
 
SEGONA DE CATALUNYA AL SAMBORI, PREMI DE NARRATIVA
 
Lídia Ruiz
 
Lídia Ruíz, alumna de 2n de batxillerat, ha quedat en segona posició en el Premi escolar de narrativa en català SAMBORI que organitza Òmnium Cultural a nivell de tot Catalunya.
 
El premi Sambori té una primera fase per demarcacions ...
Read the rest of this topic
(113 words)
 
Picture of super super
Viatge 4t, quart dia
by super super - Thursday, 5 June 2014, 11:48 AM
 

VIATGE DE FINAL DE CURS de 4t d'ESO, QUART DIA

Ja porten un munt de llocs visitats en quatre dies. Tenim un petit recull d'imatges per anar-ho mostrant. Cliqueu a la foto per veure-les totes:

 

viatge4t6

 

 

Skip available courses

Available courses

Ciències Experimentals de 3r d'ESO

Curs en Moodle amb materials i activitats formant un itinerari complet per treballar el currículum de matemàtiques de 4t d'ESO. El curs s'estructura en 9 temes més un desè tema d'ampliació i reforç. Cada tema és una seqüència d'activitats i recursos, enllaços a animacions i altres ajudes a Internet, amb un nucli d'activitats d'aprenentatge per imprimir. Cada tema té propostes per repassar i altres per ampliar. Algunes activitats s'han de fer amb ordinador, i altres a la llibreta, a vegades individualment i a vegades en petits grups col·laboratius. Si es disposa d'ordinadors suficients es pot fomentar l'autonomia personal, permeten a cada alumne/a seguir al seu ritme i triar, amb un cert marge, quines activitats vol fer.

Aquest curs Moodle ha sigut actualitzat i completat per la seva autora, gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. Resolució EDU/2760/2010, de 6 d'agost, (DOGC 5702 - 27.8.2010)

 

Autor/a: Victòria Oliu Subiranas
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Física de 1r de batxillerat

Matemàtiques BAT 1 científic-tecnològic

Física de 2n de batxillerat