Estudis Postobligatoris a l’Institut Pla de l’Estany

L’Institut Pla de l’Estany ofereix els estudis postobligatoris que teniu a continuació. De cada estudi en podeu consultar el díptic de presentació i la informació que ja figura a la nostra web, i podeu visualitzar els videos de presentació del Batxillerat i dels cicles.

  1. El Batxillerat [díptic] [pàgina web]
  2. El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (informàtica) (CFGM SMX) [díptic] [pàgina web]
  3. El Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència a les Persones en situació de Dependència (CFGM APD) (aquest estudi es realitza en format de FP DUAL) [díptic] [pàgina web]
  4. El Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (informàtica) (CFGS DAM) (aquest estudi es realitza en format de FP DUAL) [díptic] [pàgina web]

També podeu consultar el díptic Formació Professional DUAL.

Per als requisits de preinscripció, calendari detallat, documentació, etc. podeu consultar la nostra web de preinscripció i matrícula o trucar a l’institut de dilluns a divendres de 9 a 14 i dimarts de 15 a 17 (telèfon: 972 580793)

La Jornada de Portes Obertes dels estudis Postobligatoris va tenir lloc el dimarts 2 de maig a les 20:00 a l’aula de Música de l’Institut Pla de l’Estany.

jpopostobligatoris