INS Pere Borrell

Notícies

PREMI AL CONCURS PER L'ERADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Enviada per admin el 24/Nov/2015 - 18:01
<div dir="ltr">Recentment els alumnes de l'optativa de visual i plàstica de 4t d'ESO han participat al XI Concurs per l'eradicació de la violència masclista, edició 2015 que organitza la PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE. L'alumna Sara Sales ha guanyat el primer premi a la categoria B del concurs d'enguany. La recollida de premis va ser a Barcelona el passat 13 de novembre.
Mitjançant les tutories, els alumnes de l'institut, han participat en activitats per commemorar aquest 25 de novembre, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones...

http://dones.gencat.cat/ca/temes/violencia_masclista/dia_internacional/
                                                                             

ELS ALUMNES DE 1rA COMENCEN LA SEVA VOLTA AL MÓN

Enviada per admin el 06/Nov/2015 - 13:12
Després d'unes setmanes de preparació i amb molta il·lusió, els alumnes de 1rA comencen la seva volta al món, acompanyats de dos professors del centre. Els desitgem molta sort en aquesta gran aventura d'aprenentatge!


SORTIDA 4t ESO A OLOPTE

Enviada per admin el 22/Oct/2015 - 12:55

200L'alumnat i professorat de 4t d'ESO vam fer una sortida a OLOPTE. Un recorregut d'uns 9 km en el que vam gaudir de la tardor de la Cerdanya en un dia assolellat i ple de bons moments. Enhorabona a tots i totes per un dia GENIAL!!!


PROJECTE AULA OBERTA

Enviada per admin el 22/Oct/2015 - 12:47

L'alumnat de 3r i 4t d'ESO d'aula oberta dedica tres hores setmanals a l'àrea PROJECTE. La finalitat es poder treballar diferents àmbits acadèmics (lingüístic, anglès, científic, matemàtic...) durant el projecte a través d'activitats pràctiques i potenciant al mateix temps el treball en equip, la responsabilitat, les habilitats socials i l'autonomia personal, competències bàsiques totes elles essencials per al desenvolupament personal i social del nostre alumnat.

A tal efecte s'han proposat tres projectes d'un trimestre de durada cadascun. 
PRIMER TRIMESTRE: CUINA
SEGON TRIMESTRE: CREACIÓ, RESTAURACIÓ I DECORACIÓ DE MOBLES.
TERCER TRIMESTRE: HORT I ART FLORAL
Us deixem alguns del exemples de les receptes treballades fins al moment. Galetes de mantega i xocolata, llet fregida i galetes de xocolata, empanada galega i croquetes casolanes de pernil salat

.


DADES I HORARIS CENTRE

Enviada per admin el 22/Set/2015 - 14:43

CALENDARI 2015-2016

Enviada per admin el 22/Set/2015 - 14:41

INICI DE CURS 2015-2016

Enviada per admin el 17/Set/2015 - 12:26

Reunions d’inici de curs amb les famílies (totes a les 18h):

1r ESO dilluns 28 de setembre

2n ESO dimarts 29 de setembre

3r ESO dimecres 30 de setembre

4t ESO dijous 1 d’octubre

BTX dimarts 6 d’octubre

CFGM dimecres 7 d’octubre (19h)

Canvi d’itineraris – modalitat – matèries (BTX):

SOL·LICITUDS:  del 14 de setembre al 23 de setembre.

RESOLUCIONS: 25 de setembre

Canvi d’Optatives – Religió/Ètica o Història de les Religions (ESO)

SOL·LICITUDS:  del 14 de setembre al 23 de setembre.

RESOLUCIONS: 25 de setembre

Convalidacions – Exempcions – Anul·lacions matrícula (FP):

SOL·LICITUDS, del 14 de setembre a l'1 d’octubre.

RESOLUCIONS, 9 d'octubre

Convalidacions Música – Esport (ESO-BTX):

SOL·LICITUDS, del 14 de setembre a l’1 d’octubre.

RESOLUCIONS, 9 d’octubre


INICI DE CURS 2015-2016

Enviada per admin el 02/Set/2015 - 16:53

LES LLISTES DE GRUPS ESTARAN DISPONIBLES EL MATÍ EL DIA 14 AL VESTÍBUL DE L’INSTITUT.

A totsels cursos les activitats lectives començaran el dia 14 de setembre a les 8.40h.

(15.05h per als alumnes amb horari de tarda).

1r ESO

Els alumnes de 1r ESO aniran directament a la Sala d’Actes, on la Direcció i els Tutors els rebran. Després d’una breu presentació hi haurà l’acte de benvinguda al nou curs escolar per part de l’Equip Directiu, la presentació del professorat tutor i la lectura de la distribució de l’alumnat per cursos. Posteriorment, el professorat acompanyarà l’alumnat a l’aula. Fins a l’hora de l’esbarjo es farà una sessió de tutoria. Després de l’esbarjo, començaran les clases amb l’horari habitual.

RESTA DE CURSOS

Els alumnes de la resta de cursos aniran directament a l’aula després de consultar al vestíbul el llistat de grups i el plànol de les aules. El Tutor rebrà el grup i l’atendrà durant les primeres hores. Després, començaran les clases amb l’horari habitual.


QUALIFICIONS – SETEMBRE 2015

Enviada per admin el 31/Ago/2015 - 12:59

- El lliurament de qualificacions corresponents a la convocatòria extraordinària de setembre es farà el divendres 4 de juny a les 12h a la Sala d’Actes de l’Institut.

- Els professors atendran consultes sobre els exàmens el dilluns 7 de setembre, de 10,30h a 12,30h. Les possibles reclamacions a les qualificacions finals s’hauran de formular en aquest mateix termini fent servir la instància adreçada al Director de l’Institut que es trobarà disponible a Secretaria.


Informacions sobre el procés de reclamacions

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 16:58

Reclamacions per qualificacions obtingudes al llarg d’un curs d’ ESO i batxillerat

Si no es resolen directament entre el professor i l’alumne afectat, es presentaran al tutor, el qual les traslladarà al departament, que correspongui per tal que s’estudiïn.

En tot cas la resolució definitiva correspondrà al professor. L’existència de la reclamació i la resolució adoptada es faran constar en el llibre d’actes del departament o seminari.


Reclamacions per qualificacions finals d’ ESO i batxillerat


Per a les qualificacions finals de cada curs d’ ESO el centre establirà un dia, posterior a la realització de les avaluacions finals ordinària i extraordinària, en què els professors estudiaran i resoldran les possibles reclamacions. Si l’alumne no està d’acord amb la resolució, podrà reiterar la reclamació en un escrit adreçat al director i presentat el mateix dia o l’endemà. Per resoldre aquestes reclamacions se seguirà la tramitació següent:

a. El director traslladarà la reclamació al departament. Si consta només d’un o dos membres, l’òrgan s’ampliarà, fins a tres (entre professors de matèries del mateix àmbit o entre els càrrecs directius).

b. Vista la proposta formulada, el director podrà resoldre directament la reclamació, o bé convocar una nova reunió de l’equip docent.

c. La resolució del director es notificarà per escrit a l’interessat. En la resolució s'indicaran les modificacions pertinents o el procediment per recórrer.

« 1 2 3 4 5 6 »

Calendari

Mes anterior Novembre 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Gestió Escolar

Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Enllaços

Properes

En els propers 7 dies

Comptador de visites

contador de visitas