CFGM de Cuina i Gastronomia

AQUEST CURS 2017/18 HA COMENÇAT A L’INSTITUT PERE BORRELL EL C.F.G.M. DE CUINA I GASTRONOMIA El dia que vaig assabentar-me que l’ INS Pere Borrell de Puigcerdà realitzaria el CFGM de Cuina i gastronomia s’em va il·luminar la ment i vaig veure la gran oportunitat que es brindava a gran nombre d’habitants de La Cerdanya i els voltants per adquirir coneixements d’un ofici que obre les portes a infinitat d’ofertes en aquest sector. Ni més ni menys un dels motors econòmics de la comarca juntament amb l’agricultura, la ramaderia, el comerç i les activitats d’oci.… Llegeix més»

BONES FESTES

EL COMETA
Seguint aquell cometa arriben els tres reis, que provinents de l’Àsia els du cap a l’oest; creuant la Septimània entren a l’Empordà, perquè sobre aquests aspres s’atura el cos celest.
Segons la profecia aquí hi ha el seu destí, en uns bancals de… Llegeix més»

T.E.I. TUTORIA ENTRE IGUALS

TUTORIA ENTRE IGUALS, tolerància zero envers la violència
El TEI és un programa que pretén millorar la convivència escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta. Es basa en la tutorització de l’alumnat de 1r d’ESO per part de l’alumnat de 3r.… Llegeix més»

SIMULACRE D’EVACUACIÓ DEL CENTRE

L’Institut PERE BORRELL informa que, tal i com es ve realitzant cada curs, properament es realitzarà el simulacre d’evacuació del Centre.

Els simulacres són necessaris per posar a prova el funcionament del pla i crear uns hàbits de comportament per afrontar una situació d’emergència sense improvisacions.… Llegeix més»

REPRESENTANT DELS ALUMNES 2017/2018

“Aquest inici de curs 17/18 s’han reunit els delegats dels diferents cursos de l’INS Pere Borrell per escollir els seus representants d’alumnes a nivell de tot el centre.
Sortiren escollits per majoria de vots, en Marc Pont amb 15 vots i en Guillem Julià amb 14. Així, van quedar nomenats tots dos com a representants dels alumnes del nostre centre pel curs 17/18″… Llegeix més»

AMPLIACIÓ TERMINI COBRAMENT LLIBRES RECICLATGE

AMPA INS PERE BORRELL:

Us informem que la nostra secretaria continua de baixa mèdica. Estem treballant per poder atendre les vostres consultes sobre taquilles. Ben aviat us informarem al respecte! Fins llavors, per qualsevol consulta/gestió us oferim el nostre mail ampapereborrell@gmail.com

COBRAMENT LLIBRES RECICLATGE Tot i que segons el comunicat de reciclatge teníem previst que aquesta setmana es faria el pagament dels llibres que vau vendre, us informem que degut a la malaltia de la nostra secretaria s’haurà de posposar. Així doncs, properament us informarem de la nova data i horari per passar a cobrar!
AmpaPereBorrell… Llegeix més»