Una alumna de 2n ESO guanya el tercer premi del concurs del Saló del Còmic.

L’alumna Hannah Romero de 2n ESO ha rebut el tercer premi amb el següent còmic.                                                                                                                                                                                                                                                                                          hannah_romero

Concurs de curtmetratges 2017

CONCURS DE CURTMETRATGES 2017

Poden participar a aquest concurs tots els alumnes de l’INS Pere Barnils editant un vídeo de com a màxim 4 minuts sobre el tema “Llegendes”.

 BASES

                        camera-copia             

Visita al Young Mobile 2017

El dia 1 de març de 2017  alumnes/as de 4t d’ESO i de batxillerat tecnològic van participar i experimentar en activitats interactives i tallers d’aprofundiment de les àrees relacionades amb la ciència, la tecnologia,l’enginyeria, l’art (i el disseny) i les matemàtiques en el marc del saló  YOMO ( Young Mobile)

VISITA A EL 9 NOU

El passat  7 de febrer l’alumnat de l’optativa “Fem de periodistes” de 2n d’ESO vam conèixer de més a prop un mitjà de comunicació en tots els seus canals: premsa, ràdio, tv i web. A més d’una xerrada explicativa del seu funcionament i la seva història, vam poder presenciar com s’edita un programa de ràdio (en directe) i com funciona un plató de televisió. Agraïm l’atenció de tots els seus professionals que ens van atendre i que ens respongueren amablement les qüestions plantejades.

Sortida de 4t d’ESO al MHCAT

Els alumnes de 4t van visitar el dimecres 1 de febrer de 2017 el Museu d’Història de Catalunya i van fer l’activitat guiada “Fum, màquines i acció!” on els alumnes van haver de fer una recerca d’informació i una exposició oral disfressats de personatges del segle XIX.

Proves graduat en ESO 2017

Proves per a l’obtenció del graduat en ESO per a l’alumnat que no l’hagi obtingut en finalitzar aquesta etapa – Convocatòria 2017

S’han convocat les proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l’hagin obtingut en finalitzar l’ESO l’any 2015 o 2016 i no van obtenir el títol per tenir pendents de superació cinc o menys matèries. El centre on es realitzen aquestes proves sempre ha de ser aquell on es troba l’expedient de l’alumne/a, és a dir, aquell on l’alumne/a va estar matriculat de 4t d’ESO per última vegada. El calendari d’actuacions és el següent:

  • Termini de presentació de sol·licituds d’inscripció: Del 1 al 12 de febrer
  • Publicació al tauler d’anuncis del centre del calendari de les proves i de les llistes d’admesos i exclosos: 15 de febrer
  • Termini de presentació de reclamacions a les llistes d’admesos i exclosos: 16, 17 i 20 de febrer
  • Realització de les proves: 2 de març, a partir de les 15:30, a l’aula A0·05
  • Junta d’avaluació: 8 de març
  • Lliurament de qualificacions: A partir del 15 de març.

Més informació a l’apartat “Proves anuals per completar ESO” d’aquesta web, on s’han publicat els continguts i els criteris d’avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries

 

LA TÒFONA A L’INSTITUT

La setmana del 14 al 18 de desembre els alumnes de 1r d’ESO i els de biologia de 1r de batxillerat van participar a les xerrades i tallers de la tòfona.

A batxillerat es va fer  el taller d’Introducció a l’anàlisi sensorial i a l’observació microscòpica de les Tòfones, dut a terme per Consol Blanch i Albert Hueso, del Grup de Recerca BETA de la Facultat de Ciència i Tecnologia de la UVic.

El taller de 1r d’ESO, dut a terme per Lídia Pérez, va constar de dues parts. La primera va consistir en una explicació general sobre el món de la tòfona i la seva relació històrica amb Centelles. La segona va consistir en l’observació de diferents tipus de tòfones, descripció de les seves aromes i observació microscòpica d’espores.

TALLER DE TEATRE

A partir del 13 d’octubre començarà el taller de teatre. És obert a tots els nivells. És farà a l’institut els dijous de 16:30 a 18:00h. Tindrà un cost de 20 euros tot l’any i el professor serà l’Arnau Casanovas. Les inscripcions i el pagament s’han de fer directament a l’Abel Martínez, o en tot cas, a consergeria. El taller es tancarà amb els primers 17/18 alumnes inscrits. Activitat finançada per l’Ajuntament de Centelles i l’AMPA de l’institut.

logo-ajuntament-de-centelles