EUneedsU 2016/02

Durant la setmana del 22 al 26 de febrer el centre va rebre la visita de 50 professors i alumnes dels 5 instituts europeus que participen conjuntament amb nosaltres en el projecte Erasmus+ “EUneedsU”. El projecte té com a principal objectiu plantejar activitats que ajudin al jovent a trobar un camí formatiu que els permeti entrar en el món del treball i buscar les eines que es poden fer servir en una perspectiva internacional.

El tema de la trobada a Sabadell ha estat “les capacitats personals i la orientació”. Durant la trobada s’han visitat llocs de diferents àmbits laborals com el Sincrotró Alba, el Centre Nacional de Microelectrònica, la Universitat Autònoma i organitzacions de foment de l’emprenedoria com Barcelona Activa o el Seedrocket. També s’han fet visites culturals a llocs emblemàtics de Barcelona i Catalunya com el Barri Gòtic, la Sagrada Familia, Girona i el museu Dalí i s’ha conegut Sabadell, les seves institucions i el seu patrimoni industrial. Tot en un ambient de treball europeu que ha fet de la trobada una experiència molt enriquidora i ha intensificat els lligams internacionals del nostre centre.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>