¡ Arriba el telón !

Nuestros jóvenes actores y actrices   deslumbran en el  escenario.
En la luna dos sombras sobre un caballo pasan como una exhalación. El  Novio despechado lleva en su rostro la marca del sino de su casta y sin miedo va al encuentro de los amantes.¡ Alerta! ¡No,… Llegeix més»

Ocio-Aventura

El passat 13 de Juny l’alumnat de 2n ESO han acomiadat el curs fent una sortida a “ Ocio Aventura” on han gaudit d’ activitats de destresa, habilitats, resistència i sobretot de moltes rialles entre els companys.

Així posem fi en aquesta etapa de primer cicle.

De colònies a les estrelles

A finals de maig, els alumnes de primer d’ESO de l’INS Montserrat Roig van anar de colònies a Bassegoda Park, un càmping situat a Albanyà (al Parc Natural de l’Alta Garrotxa, de l’Alt Empordà), a la província de Girona. Aquesta vegada, el motiu de les… Llegeix més»

Finalistes al concurs d’Iniciatives Empresarials


La proposta d’un grup d’alumnes de l’Institut Montserrat Roig ha quedat finalista al concurs d’Iniciatives Empresarials en la categoria “Millor idea de negoci jove”. Els joves emprenedors són els alumnes Laia Espadas, Núria López, Iciar Moreno, Lorena Romero i Iván Sánchez de 1r de… Llegeix més»

Viatge a Berlín


Els alumnes de 4rt d’ESO han gaudit d´un viatge a Berlín com a cloenda de curs i del seu pas per aquest centre.  Els estudiants i els professors acompanyants van poder visitar aquesta capital europea del 4 al 7 de març de 2018.
Durant la… Llegeix més»

CELEBRACIÓ DIADA SANT JORDI

El proper dilluns 23 d’abril celebrarem Sant Jordi amb un concurs literari, realització de diferents tallers didàctics i altres activitats.

Aquesta Diada té com a objectiu prioritari promoure la col·laboració de l’alumnat, aprendre, engrescar-se en temes culturals i temes d’actualitat…i tot això en un ambient més… Llegeix més»