XVI Premi Mestall 2018

L’alumne Mallol Codony Busquets, de 2n de batxillerat de l’institut Montsacopa, ha obtingut un accèssit del Premi Mestall a treballs de recerca de batxillerat convocat per l’Associació d’Història Rural, en la seva setzena convocatòria, pel seu treball “Meduses a la bassa: globalització i entorns rurals… Llegeix més»

Estada a Galway 2018

Alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO van fer una estada de quinze dies a Galway, a l’oest d’Irlanda, on van practicar l’anglès amb famílies irlandeses i atenent a classes. També van visitar llocs emblemàtics de l’illa esmeralda com la regió de Connemara, els penya-segats… Llegeix més»

Ariadna Ribas premiada pel seu Treball de Recerca

 
L’Ariadna Ribas Pallé, de 2n de batxillerat C, ha obtingut el 1r premi de l’11a edició del premi al millor treball de recerca de batxillerat “El Cabrerès”, convocat per l’ajuntament de l’Esquirol, amb el treball de recerca Cuina molecular entre volcans.
Per a més informació:… Llegeix més»

Batxibac (2016/2018)

Un any més els alumnes de segon de Batxibac han obtingut uns molt bons resultats a les proves de Llengua i Literatura franceses i Història de França.
Heu treballat dur i l’esforç sempre es veu recompensat.
FÉLICITATIONS ET BONNE CHANCE

Joan Plana, Garrotxí de l’Any.

Enhorabona!!!

Joves i més 2018

Els alumnes Sergi Bahí Ramisa i Cristina Pastor Zafra de 4t d’ESO del nostre institut han estat premiats al “Premi JOVES I MÉS 2018” que convoca l’Ajuntament d’Olot.
Aquest premi  s’adreça a tot el jovent dels instituts d’Olot que hagi cursat estudis de 4t d’ESO durant… Llegeix més»

XIV Certamen literari en llengües d’origen

El passat 31 de maig, les alumnes Laura Sánchez Blanco de primer de batxillerat i Arshdeep Kaur de segon de batxillerat van recollir el premi del XIV Certamen literari en llengües d’origen que organitza els Amics UNESCO Barcelona. El certamen està adreçat a tots… Llegeix més»