Arnau Brosa, guardonat als Premis Salvador Reixach

L’alumne Arnau Brosa ha guanyat el premi Salvador Reixach de treballs de recerca en l’àmbit comarcal pel seu treball “Republicans o exaltats? Anàlisi de la violència contra els edificis religiosos d’Olot i Comarca”.
En la 17a convocatòria d’aquests premis també van ser finalistes les alumnes Maria… Llegeix més»

Cambridge Certificates

Enhorabona als alumnes de 3r d’ESO, 4t d’ESO i Batxillerat que vàreu aprovar els nivells Preliminary English Test i First Certificate of English! Recordeu, professors i alumnes, que a través de l’institut us podeu inscriure a fer aquests exàmens i animar-vos a tenir els títols aquest curs 2017/2018.

Tarda de Pica Lletres a la Xarxa de Comunicació Local!

El diumenge 9 de juliol, amb motiu de l’emissió de la 9a Gran Final del Pica Lletres, es va emetre un programa especial, preparat per la gent de Adolescents.cat, dedicat als concursants de la Gran Final i al concurs.

Cicles Formatius. Festa de cloenda.

Els alumnes de la cinquena promoció del Cicle de Grau mitjà d’atenció a persones amb situació de dependència i els alumnes de la vuitena promoció del Cicle de Grau superior d’educació infantil van ser els protagonistes de l’acte de cloenda que es va dur a… Llegeix més»

Intercanvi USA

Després d’un període d’intercanvi de cartes entre alumnes americans i de l’Institut Montsacopa iniciat pels professors Kevin McKeown i Josep Sala , el departament d’anglès, dirigit per Rosa Torrent, va acceptar un intercanvi de 6 alumnes americans seleccionats que es van allotjar amb famílies olotines… Llegeix més»

Cloenda de les Proves a l’esprint del curs 2016-2017

El dimecres 10 de maig, es va dur a terme una jornada matemàtica al Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, seu del Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), com a cloenda i repartiment de premis de l’activitat en línia Problemes a l’esprint del curs 2016-2017.
Hi… Llegeix més»