Teniu la versió actualitzada de: el Llibret de funcionament del Batxillerat, de funcionament del Cicle Formatiu de Comerç i Màrqueting i les Normes de Presentació de Treballs (versions 1r i 2n d’ESO i versió per a la resta d’alumnat). Els trobareu al menú normes de funcionament a aquest web.

 

Sortida de l’alumnat de la USEE i de l’Aula d’Acollida

2016-10-11-10-19-15El dimarts 11 d’octubre, els alumnes de l’Aula Acollida i l’USEE van fer una sortida a la riba del riu Ter. Es va anar caminant passant per la Resclosa, fins a la zona de pícnic d’Ullà. Allà es va esmorzar i realitzar un qüestionari sobre el riu Ter que s’havia començat a classe. Calia fixar-se en la vegetació, fauna i diferents aspectes del trajecte. Després va haver-hi una estona lliure per jugar a pilota. Va ser una bona caminada, on els alumnes es van poder conèixer millor i també el nostre entorn.

Àlbum de fotos de la sortida al riu Ter 

Inici de procés de renovació del contracte de neteja de l’Institut Montgrí

gif_nouAmb aquest anunci, donem inici al procés de renovació del contracte de neteja de l’Institut. Aquest desembre acaba el contracte que tenim amb l’empresa Global Neteges SL i s’inicia el concurs pel proper any. Adjuntem a aquest article la documentació d’aquesta renovació.

Plec de prescripcions tècniques

Plec de clàusules administratives l’expedient

000neteges3

Trobada de tutoria a 1r d’ESO: Sortida a les Dunes

El divendres 7 d’octubre els alumnes de primer d’ESO vam anar d’excursió a les Dunes. Ens ho vam dscn6865passar bé. Vam jugar a moltes activitats per conèixer-nos millor. Vam fer jocs en parella, en grup… com, per exemple, el de la corda, el joc de les targes, moure’s en parella, el joc dels veïns… Els de 1r B van guanyar en algun joc. Tots ens vam esforçar a fer bé els jocs. Va ser molt divertit portar esmorzar per a tota la classe i compartir-lo. Tots teníem molta gana! No ens va agradar gaire que en una excursió ens fessin escriure. Per acabar us presentem l’àlbum de fotos de la trobada.

Àlbum de la sortida de Tutories de 1r d’ESO. 

Sortida al Montgrí, divendres 7 d’octubre de 2016

El passat divendres 7 d’octubre, els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials pel turisme, dins el mòdul professional de recursos del territori, vam fer una sortida al Castell de Montgrí, el municipi de Torroella i el museu de la Mediterrània  per localitzar el patrimoni cultural (material i immaterial) i el patrimoni natural, que té el nostre territori. img_8862-castellDes de dalt el castell, els alumnes van poder gaudir d’una vista privilegiada i van haver d’identificar en una graella, els accidents geogràfics, pobles, monuments… mitjançant  la geolocalització del mòbil i l’aplicació google maps. Quan van arribar a Torroella, els alumnes van tenir una hora per identificar els diferents béns immobles d’interès local i elaborar un catàleg de la visita amb el nom del lloc, la ubicació i la foto (selfie). I per acabar, van visitar el museu de la Mediterrània i el director del museu, el senyor Gerard Cruset, va fer una explicació del museu, la seva rellevància i el valor afegit que pot suposar per les empreses, el patrimoni que ens envolta.

Àlbum de fotos de la sortida al castell

Material pel curs 2016 – 2017

Us afegim en un enllaç el material pel curs 2016 – 2017 a ESO:

Material 1r d’ESO

Material 2n d’ESO

Material 3r d’ESO

Material 4t d’ESO

Us recordem que l’alumnat d’ESO necessita un ordinador personal (teniu les característiques del maquinari i programes a la dreta).

a Batxillerat:

1r de Batxillerat (Ciències i Tecnologia)  2n de Batxillerat (Ciències i Tecnologia)
1r de Batxillerat (Humanitats i Ciències Socials) 2n de Batxillerat (Humanitats i Ciències Socials)

i al Cicle Formatiu de Comerç:

Llibres de text pel Cicle Formatiu