Festa de Comiat dels alumnes de Batxillerat 2017

gif_nouDivendres 19 de maig acomiadàvem a la promoció 2015 – 2017 de Batxillerat. Una festa emotiva, molt lluïda i amb acompanyament de familiars, professorat, autoritats. Amb música en directe pel “Combo sin bombo”, cançons de comiat a l’alumnat que ara acaba, cant del “Gaudemaus” i un sopar fred que a causa de la pluja va passar de la terrassa a l’espai de l’entrada de l’institut. Ara us ensenyem una primera foto de l’acte i l’orla de l’alumnat que acomiadàvem. Ara estem fent un àlbum que posarem a aquest article ben aviat. A tot l’alumnat i a les seves famílies l’enhorabona.

IMAG0701 2017 - ORLA de Batxillerat

Per començar aquí teniu uns vídeos:

Projecció “Cares 2017”

 Viatge a Berlín 2017

Festa de BAT 2016

Àlbum de fotos, comiat Batxillerat 2017

Àlbum de fotos, preparatius del comiat de Batxillerat 2017

CONSUM CONSCIENT, SABEM COM COMPREM?

IMG_0719Amb els alumnes del CFPM d’Activitats Comercials, els alumnes de 4T ESO d’economia i els alumnes de primer de Batxillerat, hem tingut la ponència de CONSUM CONSCIENT, SABEM COM COMPREM? amb el Sr. Albert Vinyals i Ros.  Dr. en Psicologia del Consumidor. Psicocreatiu i professor titular del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’ ESCODI/UB i de psicologia social a UAB. També Social media estrategist i disseny gràfic a Inmedia. En la ponència s’ha explicat des de l’àmbit de la psicologia, l’antropologia i les neurociències, les contradiccions que tenim en el nostre dia a dia com a consumidors, que ens porten a comprar coses que no necessitem però que tenen un valor simbòlic. A més, de mostrar exemples d’empreses tant internacionals com del nostre àmbit més proper. Un cop s’han explicat les teories, els alumnes han realitzat pràctiques dinàmiques i petits experiments. Aquesta ponència ha estat valorada molt positivament tan per l’alumnat, com pel professorat que hi ha assistit. Moltes gràcies Albert!!

Cicle de conferències “Desenterrant l’Empordà: nous tresors arqueològics”

Els alumnes del batxillerat humanísitc participen en l’organització del cicle de conferències “Desenterrant l’Empordà: nous tresors arqueològics”

8:00 am - Wake up8:15 am - Breakfast8:30 am - Shower9:00 am - GoEls alumnes de 1r B del Batxillerat d’Humanitats han organitzat un Cicle de conferències amb l’ajuda del Museu de la Mediterrània i la Cecília Pareta, estudiant en pràctiques del Postgrau d’Educació i Cultura (Fundació UDG). Durant els tres primers dimecres de Maig (3, 10 i 17) podrem descobrir, de la mà de grans especialistes en arqueologia empordanesa, les últimes troballes fetes a Empúries, Ullastret i a les profunditats del Cap de Creus. Us esperem de 19:00 – 20:30h a la Sala d’Actes del Museu de la Mediterrània.

Actors X un dia !!!

ALUMNES DE L’INS MONTGRÍ HAN GAUDIT D’UN DIA MOLT ESPECIAL AMB ELS MONITORS DEL GALLINER.
El passat 7 de març, els alumnes de 2n d’ESO van anar a l’escola de teatre el Galliner de Girona per passar una estona amb els monitors i entrar a conèixer… Llegeix més»