Distincions Alumnes PAU 2015

L’alumna Aleth Martí de 2n de Batxillerat ha rebut una de les distincions de les proves d’Accés a la Universitat que s’atorguen a tots els estudiants que a la fase general han obtingut una nota igual o superior a 9 punts.

Des d’aquí volem fer arribar la nostra felicitació , tant a ella com a la seva família. Enhorabona.

Matrícula Batxillerat 2015-2016

de l’1 al 8 de juliol en horari de 9 a 13h

L’alumnat que és nou al centre ha de passar prèviament per Secretaria a recollir el formulari amb informacions addicionals. També cal que aportin el resguard del títol d’ESO.

L’alumnat que ha estat al centre el curs 2014-2015 ha de portar la documentació que se’ls va entregar a final de curs.

L’alumnat que repetirà total o parcialment 2n de Batxillerat ha de formalitzar la matrícula entre l’1 i el 8 de juliol.

Aquells alumnes que tinguin assignatures pendents de recuperació pel setembre disposaran d’un periode de matriculació extraordinari entre el 8 i el 10 de setembre.

Intercanvi França 2015

Alumnes de 3r i 4t d’ESO del nostre centre estan fent una estada d’intercanvi escolar amb un centre educatiu francès, a Lons le Saunier, població ubicada al departament de Jura, a la regió del Franc Comtat, a tocar dels Alps francesos. El curs vinent nosaltres rebrem al seu torn l’alumnat del centre francès.
S’han dut a terme nombroses i variades activitats a fi d’assolir un millor coneixement del territori i alhora gaudir-ne lúdicament.

Aquesta activitat contibuirà a una millora de la competencia lingüística en francès així com a afavorir la interculturalitat, objectius molt rellevants de cara al curs proper, en el que el nostre centre impartirà per primer cop el Batxibac (un batxillerat que reconeix també el govern francès, i que permet estudiar a França i al Quebec).