Sortides de Batxillerat al teatre

Els passats dies 18 i 19 de novembre, els de 1r i 2n de Batxillerat, respectivament, vam anar a veure l’obra de teatre ‘Vilafranca’, al Teatre Lliure de Barcelona. És una obra que ens va agradar molt i la recomanem a tots aquells amants de les històries dramàtiques.

Donem gràcies al centre per haver organitzat aquesta sortida, ja que molts encara no havíem vist cap obra feta per actors professionals ni estat en un teatre tant emblemàtic. La introducció en el món teatral va ser una experiència que ens va encantar, i tenim moltes ganes de tornar a anar-hi.

A més a més, els alumnes de 1r de Batxillerat que cursem Batxibac vam assistir a dues conferències a la Universitat Pompeu Fabra, una sobre la relació entre França i Espanya durant la Guerra Civil i l’altra sobre Literatura.

Nil Requena

Simulacre d’incident al centre

Us informem que properament es farà al centre un simulacre d’incident.

Aquesta actuació és prescriptiva per tots els centres educatius. Forma part del pla de prevenció de riscos i ens ajuda a saber com actuar en cas d’emergència i  a poder millorar els protocols si es detectés algun supòsit no previst. En el nostre cas el simulacre que es pot dur a terme pot ser d’evacuació o confinament.

Durant aquests dies s’ha estat treballant les normes d’actuació amb el professorat i personal d’administració i serveis i a les tutories amb l’alumnat.

Sortida 2n ESO al Castell de la Pobla

Els alumnes de segon d’ESO van fer una excursió al castell de la Pobla de Claramunt el dijous dia 29 d’octubre. Van sortir de l’institut Molí de La Vila a les 8:20 i van tornar a les 14:25.

Van anar caminant una hora i mitja. Van haver de travessar el Xaró i diversos camins pel bosc. Guiats per les professores van anar muntanya amunt. A l’arribar al castell, els nois I noies es van asseure a la vora de la muralla i van aprofitar per esmorzar. Un cop van acabar, els alumnes es van dividir en dos grups. El primer va fer un dibuix del paisatge del castell i el segon grup va fer la visita guiada. Van veure diverses parts del castell, com per exemple la presó. Quaranta minuts després, el segon grup va passar a dibuixar i el primer va fer la visita. Les professores van entregar un dossier de socials sobre el castell, que havien d’emplenar a mesura que els ho anaven explicant. Seguidament van posar un vídeo als alumnes, explicant la història del castell. Acabada la visita, els van donar uns minuts perquè poguessin acabar el dossier i a continuació van retornar caminant a l’institut.

Jana Maestre i Silvia Justicia 2 ESO B

Assemblea general ordinària de l’AMPA

Benvolguts/des Pares i Mares:

Ens plau convocar-vos per la propera assemblea general ordinària de l’AMPA Institut Molí de la Vila, que tindrà lloc el proper 30 de setembre a les 19:30h a la Sala d’actes.

 Ordre del dia:

  • Activitats
  • Estat de comptes
  • Col·laboracions amb el Centre
  • Renovació de càrrecs
  • Precs i preguntes

 

Esperem la vostra assistència per tal recollir les vostres inquietuds de cara al nou curs que acabem de començar.

 

Molt cordialment.