TALLER DE COMPETÈNCIES PERSONALS

El dia 27 de setembre els alumnes de 2n de l’ESO vam tenir un taller a la sala d’actes durant dues hores. La noia que el va realitzar es deia Marta i ens va ajudar a entendre els aspectes principals de les competències personals.

Per començar, ens va explicar que havíem de creure més en nosaltres mateixos, ja que primer hem de creure en nosaltres per poder creure en els altres. Vam fer unes quantes activitats en un foli per comprovar si havíem entès l’explicació i després les vam posar en comú amb els nostres companys i companyes.

A continuació, ens va dir que havíem de confiar més en els nostres companys. Per això, la Marta ens va fer fer una rotllana i un dels nostres companys havia de posar-se una bena als ulls i els altres havien d’evitar que caigués o marxés de dins la rotllana. Aquesta última activitat va ser la més divertida.

Aquest taller ens ha ajudat molt, i hem passat una bona estona!

taller competencies personals

Auxiliar de Francès pel curs 2016-2017

Per aquest curs ens ha estat concedida la presència d’una auxiliar de conversa que treballarà amb l’alumnat que cursa francès al nostre centre.

Li desitgem una bona estada i li volem donar la benvinguda a la nostra comunitat. Els nostres alumnes ja li han preparat una pancarta de salutació.

benvinguda

Sortida 1r ESO a la Font Cuitora

El  passat divendres 16 de setembre, els nens de primer d’ESO vam anar d’excursió a la Font Cuitora. Vam passar per davant de l’ Abric Romaní, per la Font de la Reina, i entre somriures i converses vam arribar al nostre destí.

A l’ arribar a la Font Cuitora ens vam dividir per classes i ens van donar unes etiquetes amb els nostres noms. El primer joc que vam fer consistia en què havíem de fer una rotllana  i entre nosaltres ens havíem de mirar per intercanviar-nos el lloc. El segon joc era més interactiu ja que havíem de conèixer  la parella que ens havien posat i, després havíem de presentar-la als companys. Vam fer aquesta activitat amb l’objectiu que tots sabéssim petits detalls de tothom.

El tercer joc era de coordinació i atenció i l’últim de la llista anava sobre una activitat de entrellaçar-nos els uns als altres i que una persona ens pogués deslligar.

En un resum aquesta va ser la nostra primera excursió!

Anna Font  1r ESO  A

Laura Pinyol 1r ESO B

Xerrada Internet segura a la biblioteca El Safareig

L’objectiu d’aquesta trobada és donar pautes útils i concretes a les famílies per tal que puguin afrontar els riscos que el món digital comporta per als menors.
internet

En aquest sentit es donen recomanacions de privacitat en xarxes socials o en l’ús de dispositius amb capacitat d’enregistrament audiovisual i ús d’imatges personals. Al llarg de la xerrada s’informa sobre les diferents possibilitat de control en el correu electrònic o del filtratge de continguts i d’accés a llocs web no autoritzats.

Aquesta conferència, que anirà a càrrec de Montse Basart i Biel Mabras, serveix per començar la programació cultural de la Biblioteca El Safareig en aquest mes de setembre.

La sessió es farà aquest dimarts 20 de setembre, a les 7 de la tarda.

Noticia al web capellades.cat