Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Miramar

Intranet de l'Institut Miramar

Avís als usuaris

Es recorda als usuaris que l'entrada al MOODLE està a la banda dreta del website. Aquesta validació d'aquí sota és per a usuaris de la intranet.

Qui hi ha?

3 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Die Marionetten actua a Madrid

Enviada per xsalami el 20/Abr/2016 - 20:40

El nostre grup de teatre en alemany Die Marionetten va participar el passat cap de setmana en un un projecte anomenat Grenzen (límits), organitzat pel Goethe Institut Madrid per a grups de teatre de centres PASCH de tot l'estat.

El treball que van posar en escena els nostres alumnes va ser una adaptació de l'obra Frühlings Erwachen (Despertar de primavera), de l'autor Frank Wedekinds, que tracta el tema de fer-se adult i dels límits als quals els alumnes es veuen sotmesos. A partir de quatre escenes, les actrius i actors de l'INS Miramar parlen de la forma de vestir, de la por a les notes i de qüestions sobre la sexualitat. 


SORTIDA DE BATXILLERAT AL CAP DE CREUS

Enviada per vchueca el 20/Abr/2016 - 19:59
Imatge 0 per SORTIDA DE BATXILLERAT AL CAP DE CREUS

Com cada curs, els alumnes de Biologia i Ciències de la Terra i del Medi Ambient han fet una sortida al Parc Natural del Cap de Creus els dies 6 i 7 d’abril. 

El primer dia van poder observar, estudiar i analitzar la geologia, les comunitats vegetals i  els animals d’aquests meravellosos indrets que conformen el parc. 

  

L'endemà van realitzar un estudi ecològic a la platja de la Farella, a Llançà.

  


TEATRE EN ANGLÈS: THE LEGEND OF SLEEPY HOLLOW

Enviada per xsalami el 29/Mar/2016 - 19:40

Els tres primers cursos de l’ESO van assistir el passat 15 de març a la representació de l’obra de teatre en anglès The Legend of Sleepy Hollow, basada en el conegut conte de terror de l’escriptor nord-americà Washington Irving.

Aquesta adaptació combina elements típics de les històries de por amb d’altres propis d’una comèdia romàntica i dels musicals, i ha comptat amb la col·laboració d’alguns dels nostres alumnes.

Des d'aquí felicitem a tots ells per la seva participació.


ACTE DE LLIURAMENT DE LA PLACA PASCH

Enviada per vchueca el 23/Feb/2016 - 20:53

Demà, dimecres 24 de febrer de 2016, l'Institut Miramar està de celebració!

A les 17:00h de la tarda començarà l'acte de lliurament de la placa que l'acredita com a centre associat PASCH per part del govern alemany.

Trobareu el programa de l'acte a: Pasch Miramar 2016


SORTIDA A L'AQUÀRIUM BARCELONA

Enviada per xsalami el 19/Feb/2016 - 10:51

El passat 1 i 10 de febrer, els alumnes de 1r d'ESO van anar a l'Aquàrium Barcelona.

A més d'estudiar els diferents aquaris (tropicals, mediterranis...) també van gaudir de l'espectacular oceanari, el qual compta amb un gran nombre d'espècies, entre les quals hi ha rajades i dos espècies de taurons: el solraig de sorra i el tauró gris.

        

La visita va acabar amb un taller sobre els taurons en el qual van poder observar directament algunes de les seves característiques externes, així com conèixer la biologia i el comportament d'aquests temuts animals en relació a la seva adaptació al medi marí.


Visita al Parc Arqueològic de Gavà

Enviada per xsalami el 18/Feb/2016 - 11:20

Aquest febrer l’alumnat de 1r ESO ha visitat el Parc Arqueològic de Gavà. La sortida consistia en la realització d’un taller sobre la vida al Neolític, durant el qual han pogut manipular reproduccions de restes materials i òssies trobades a les excavacions.

    

Després s’ha realitzat una visita guiada per la part museïtzada de les mines.


Obra de teatre El Rei Lear

Enviada per xsalami el 20/Gen/2016 - 19:01
Dintre de les activitats programades pel centre per commemorar el 400è aniversari de la mort de William Shakespeare, el passat diumenge dia 17 un grup d'alumnes de Batxillerat van anar al Teatre Lliure de Montjuïc a veure una de les seves obres teatrals més importants, El rei Lear.
Aquesta adaptació, dirigida per Lluís Pasqual, compta amb actors i actrius de primera línia, com Núria Espert (Rei Lear), Teresa Lozano (el bufó), Ramon Madaula (comte de Kent), Julio Manrique (Edgard, el bon fill del comte de Gloster), Jordi Bosch (comte de Gloster) i David Selvas (Edmund. el germà bastard d'Edgard). 

Intercanvi Haigerloch 2015-16

Enviada per xsalami el 21/Des/2015 - 12:36

Del 9 al 16 de desembre, un grup de 23 alumnes de 4t d'ESO que cursen la matèria d'Alemany han viatjat a la localitat de Haigerloch per a participar en la segona part de l'intercanvi, que enguany ha arribat a la vuitena edició.

Al llarg de la setmana, els alumnes han tingut l'oportunitat de realitzar diferents activitats culturals, entre les què destaquen la visita a la ciutat universitària de Tübingen, al castell Hohenzollern, al parc aquàtic "Badkap", a la pista de patinatge sobre gel de Ballingen, i al museu Mercedes Benz i al mercat de Nadal d'Stuttgart.


Participa a la Campanya de recollida d'aliments de Càritas!

Enviada per xsalami el 17/Des/2015 - 12:16

Com cada any, Càritas Interparroquial de Viladecans-Sant Climent organitza la campanya de recollida d’aliments, que té un doble objectiu:

  • Aconseguir més aliments per al repartiment que es realitza als locals de Càritas de Viladecans, complementant així els rebuts del banc d’aliments de Barcelona i d’altres campanyes.
  • Conscienciar a l’alumnat i les seves famílies que a Viladecans hi ha moltes persones que tenen dificultats per viure dignament i que nosaltres podem ajudar-los.

Els aliments que més es necessiten són oli i llet, però recollirem qualsevol aliment envasat. Teniu de temps fins al proper dimarts 22 de desembre per a fer les vostres aportacions. El lloc de recollida és el vestíbul del centre.

 

Moltíssimes gràcies a tots!


EXPOSICIÓ DE MOLÈCULES D'ADN

Enviada per vchueca el 19/Nov/2015 - 20:44

Un any més, els alumnes de 4t d'ESO de Biologia i Geologia han exposat les molècules d'ADN que han fet amb diferents materials.

L'exposició es pot veure al vestíbul de l'Institut aquests dies.

                              

     

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »