Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Miramar

Intranet de l'Institut Miramar

Avís als usuaris

Es recorda als usuaris que l'entrada al MOODLE està a la banda dreta del website. Aquesta validació d'aquí sota és per a usuaris de la intranet.

Qui hi ha?

8 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

JORNADA DE PORTES OBERTES A L'ESO

Enviada per vchueca el 24/Feb/2015 - 23:17

El proper dimarts 3 de març de 2015 a les 17:30h tindrà lloc a l'Institut Miramar la jornada de portes obertes de l'Educació Secundària Obligatòria.


Us hi esperem! 


Convocatòria anual de les proves per a l'obtenció del GESO

Enviada per vchueca el 28/Gen/2015 - 20:26

La resolució EDU/3445/2009 regula la convocatòria anual de les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar l'etapa esmentada. La sol·licitud de participació a les proves es durà a terme a la secretaria del centre durant els 10 primers dies lectius del mes de febrer. Les proves es realitzaran durant el mes de març.


Els continguts i els criteris d'avaluació mínims per a la superació de cadascuna de les matèries, d'acord amb el currículum establert són: continguts i criteris avaluació mínimsEXPOSICIÓ TREBALLS DE RECERCA PROMOCIÓ 13-15

Enviada per vchueca el 12/Gen/2015 - 11:06
Com cada any, es torna a apropar un moment clau per a la vida acadèmica dels nostres alumnes de Batxillerat: les exposicions orals dels Treballs de Recerca. Uns projectes que es van iniciar el curs passat i que, arribat a aquest punt, suposen la culminació de l’esforç dels principals protagonistes, els alumnes, així com també dels tutors dels treballs, d’altres persones que hi han col·laborat i, òbviament,  també de les famílies, que han estat presents en tot moment acompanyant els fills durant el procés.

Les exposicions orals tindran lloc al nostre centre dimecres 14 de gener de 2015.

La relació de temes d’enguany amb l’alumne/a o alumnes autors/es, els membres del tribunal, horaris i ubicacions es mostren a continuació: treballs de recercaIntercanvi Haigerloch: absolut Spaß!

Enviada per xsalami el 17/Des/2014 - 20:58

Del 9 al 16 de desembre, 21 alumnes d'alemany de 4t d'ESO del nostre centre han viatjat a Haigerloch (Baden Württemberg) en la segona part de la 7a edició de l'intercanvi amb l'institut d'aquesta localitat. Durant l'estada a Alemanya han realitzat un extens programa d'activitats culturals (entre les que destaquen una gimcana pel casc antic de la ciutat de Tübingen, la visita a la fàbrica de pasta Albgold, el taller de galetes de Nadal i treballs manuals, i el recorregut pels carrers i el mercat de Nadal d'Stuttgart, amb visita al museu Mercedes Benz) i esportives (com ara el patinatge sobre gel a la pista de Balingen o la piscina d'aigües termals amb temperatures de fins a 34ºC al Badkap d'Albstadt).

Gràcies a aquest intercanvi, els alumnes han pogut gaudir de l'hospitalitat de les famílies alemanyes, conèixer millor la seva cultura, i han tingut també de l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements d'alemany adquirits prèviament a classe. 


Exposició escultures de la cèl·lula i de l'ADN

Enviada per vchueca el 27/Nov/2014 - 22:55

En motiu de la 19a setmana de la Ciència, els alumnes de 3r i de 4t d'ESO que cursen Biologia i Geologia han exposat al vestíbul de l' Institut les seves escultures de la cèl·lula i de l' ADN, respectivament.Un dels objectius de l'activitat ha estat descobrir l'estructura interna de la cèl·lula o bé l'estructura molecular de l' ADN utilitzant l'art com a canal d'expressió, és a dir, 'fer ciència a través de l'art'. 


L'INS Miramar s'incorpora al Projecte Sharing to Learn (Compartir per aprendre)

Enviada per xsalami el 27/Oct/2014 - 16:57

Aquest curs l’INS Miramar participa conjuntament amb els centres ESC Garrofer, ESC Marta Mata i ESC Montserratina en el Projecte Sharing to Learn, que compta amb cinc anys d’implementació i amb gairebé una quarantena de centres de les poblacions d’Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Castelldefels, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Collbató, el Bruc, Esparreguera, Viladecans i Sant Climent de Llobregat. Bàsicament, aquest projecte té com a objectiu principal afavorir l’intercanvi entre alumnat de diferents etapes educatives i donar suport a la millora de l’expressió oral en llengua anglesa, per tal de facilitar l’accés a entorns plurilingües i pluriculturals a l’alumnat participant.

A partir d'aquesta setmana 18 alumnes de 1r de Batxillerat del nostre centre assistiran un cop a la setmana per la tarda  als centres de Primària i col·laboraran amb el professorat especialista en desenvolupar la competència oral en llengua anglesa i a fomentar una actitud positiva vers l’aprenentatge d’aquesta llengua i la seva cultura entre l'alumnat de primària.

L'equip de language assistants (auxiliars de conversa) del nostre institut està format pels alumnes Mireia Colom, Zaira Escobar, Lidia Miota, Irene Muñoz, Nora Ortega, Andrea Pérez, Álex Romera, Marina Ruíz, Cosmina Sabina Cochior, Alba Jardí, Anna Labad, Andrea Malagón, Judith Marín, Laura Martín, Lorena Mata, Clàudia Pugés, Laura Rico i Carlos Vaquerizo. Els desitgem a tots ells molta sort en aquesta nova experiència com a docents!


HEM VISITAT LA CONCA DE TREMP

Enviada per vchueca el 24/Oct/2014 - 21:52

Els alumnes i professors de 1r i 2n de Batxillerat de la matèria de modalitat de Ciències de la Terra i del Medi Ambient hem visitat els dies 21 i 22 d'octubre, la Conca de Tremp, un dels llocs més visitats pel seu interès geològic per especialistes de tot el món. 

Al llarg dels dos dies, hem estudiat la geologia de la conca, hem observat l’aqüífer, els llacs de Basturs, l’esllavissada de Puigcercós i l’Univers, aquest, des de l’Observatori Astronòmic del Montsec. 

 Però també hem analitzat el rebliment de l’embassament de Sellers i visitat el congost de Terradets i  la zona amb més jaciments de dinosaures del món, la Conca de Dellà.

 


US FAN RESPECTE LES SERPS? TENIU POR?

Enviada per vchueca el 16/Oct/2014 - 23:09
Als nostres alumnes no, i ho han demostrat en el taller Toca-Toca de Rèptils que es va portar a terme a l’Institut Miramar el passat 6 d’octubre. 

En el taller han participat la totalitat dels alumnes de 1r d’ESO i 40 alumnes de 4t. Durant l’activitat, han pogut observar, tocar i experimentar amb els rèptils i amfibis que s’han mostrat, a més de valorar els riscos ambientals que suposa la tinença d’animals exòtics i el seu posterior abandonament en els nostres ecosistemes, provocant l’aniquilació total de moltes de les espècies autòctones.


7a edició Intercanvi Haigerloch

Enviada per xsalami el 16/Oct/2014 - 17:56

Del 14 al 21 d'octubre, 21 alumnes alemanys de la Klasse 10 (equivalent a 4t d'ESO) i de la Klasse 11 (1r de Batxillerat) del Gymnasium Haigerloch d’Alemanya estaran allotjats a Viladecans a casa de les famílies dels nostres alumnes participants en l'intercanvi.

Com ja ve sent tradicional, el programa d’activitats va començar ahir amb la rebuda a l’institut i la posterior recepció a l’Ajuntament. Al llarg d'aquesta setmana els alumnes alemanys assistiran a classe amb els seus companys catalans, però també tindran l'oportunitat de conèixer millor Viladecans i el seu entorn amb visites a Sitges, Gavà i Barcelona.

Posteriorment, del 9 al 16 de desembre, els nostres alumnes viatjaran a Haigerloch.Curs de preparació de les proves d'obtenció del certificat oficial d'anglès dels nivells intermedi (B1) i avançat (B2) - convocatòria EOI febrer 2015

Enviada per xsalami el 30/Set/2014 - 18:10

L'Escola Oficial d'Idiomes de Viladecans ofereix unes places limitades per alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat que estiguin interessats a fer un curs de preparació de 30 hores per a les proves d'obtenció del certificat intermedi d'anglès (nivell B1) i del certificat avançat d'anglès (nivell B2) que es faran el 6 de febrer de 2015 a les 16.00h.

Cal tenir clar que la finalitat d'aquest curs no és aprendre més anglès sinó exclusivament preparar la prova i que el curs és garantia de poder presentar-se a la prova, però no de superar-la. La prova oficial és farà en una EOI, però no necessàriament a Viladecans. El preu del curs (curs B1: 139€ / curs B2: 155€) inclou el material.

L'alumnat del centre interessat a matricular-se en el curs haurà de fer en primer lloc una prova de nivell al propi centre el proper dimarts dia 7 d'octubre i, en cas de superar-la, una segona prova de selecció el dilluns dia 13 d'octubre a l'EOI de Viladecans. Els cursos començaran la primera setmana de novembre (el curs B1 es farà els dimarts i dijous, de 18.30 a 20.00h. i el curs B2 els dilluns i dimecres, de 19.30 a 21.00h.) i finalitzaran l'últim dia abans de la prova oficial al febrer de 2015.

IMPORTANT: el dilluns dia 6 d'octubre és la data límit per comunicar al Cap de Departament de Llengües Estrangeres l'interès a fer la prova de preselecció. 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »