World Press Photo 2017

El passat dimecres 24 de maig, l’alumnat del projecte Endavant! , vam fer una sortida a Barcelona. Vam agafar el tren direcció plaça Catalunya i després d’un bon esmorzar (i típic barceloní) vam fer una visita guiada a l’exposició del World Press Photo 2017. Allà hi vam veure fotografies de conflictes, de vida diària a diversos llocs del món, de paisatges i animals, d’esports i de denúncia mediambiental. Després de deixar-nos caure alguna llagrimeta  i d’acabar-nos de passejar per l’exposició, vam fer una passejada per la Rambla, el Maremàgnum i el Gòtic.

Va ser una experiència bonica, tant per la visita a l’exposició, com pel viatge a Barcelona i per la cohesió del grup (també va servir una mica de comiat)!

Us deixem les fotografies i l’enllaç a la pàgina del World Press Photo 2017 per veure les fotografies que ens van fer emocionar.

IMG_3928

IMG_3929

IMG_3930

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>