International Cookbook

Ja sabeu que hem treballat molt en aquest projecte El menjar i la salut. Hem tingut la satisfacció d’aconseguir la beca per a fer l’intercanvi, de poder-lo fer i gaudir de l’experiència. Però, a més a més, com a premi final hem vist publicat el nostre treball en un llibre molt simpàtic.

Cookbook

Ens hem trobat a les mans tot el recull de receptes que hem anat elaborant i tastant en els intercanvis que hem fet durant el temps en què s’ha realitzat el projecte. Totes les receptes, fetes amb productes naturals, han seguit la tradició culinària de cada un dels països participants.

En el llibre també hi ha una presentació de cada centre educatiu, de la ciutat i del país corresponent. Les fotografies que ho acompanyen tot són d’allò més suggerents. Fixeu-s’hi:

De Catalunya no hi podia faltar el Pa amb tomàquet. I ara, que s’acosta Tots Sants, unes bones ametlles garapinyades. No hi trobareu a faltar la crema catalana o bé uns panadons d’espinacs, entre altres menges.

Catalunya

D’Alemanya volem destacar una recepta: Gänsebraten, per a celebracions especials.

alemania1 Alemania2

A Itàlia, per no caure en el tòtic de la “pasta” -que també n’hi ha- ens fixem en l’Agnello al Forno con Piselli, un plat per a celebrar la Pasqua.