Ángeles Mora al Màrius! 

a poeta cordovesa Ángeles Mora va visitar el dimecres el nostre centre per parlar del paper de la dona a literatura, centrant-se en la seva terra andalusa i en l’aparició de la nova sentimentalidad als anys 80… Llegeix més»

Visita des de Lyon

L’alumnat de 2n de Batxillerat científic i tecnològic va rebre el divendres dia 9 la visita d’un representant de l’Institut Nacional Des Sciencies Appliquées de Lyon (INSA)… Llegeix més»

Xerrada de l’escriptora Montse Sanjuan

El passat dimarts 27 de febrer, tot l’alumnat de 4t d’ESO vam tenir el plaer de conèixer l’escriptora Montse Sanjuan, autora dels llibres “La Sergent Anna Grimm”, “El bressol buit” i “Anna Grimm… Llegeix més»

Arts escèniques

Alguns alumnes d’Arts escèniques van mostrar a l’alumnat de 1r d’ESO la feina que han estat fent durant aquesta avaluació. Es van representar dues històries creades pel mateix alumnat… Llegeix més»

Visita a Barcino

Els alumnes de batxillerat humanístic han viatjat avui a la Barcelona del segle I a. C. Això sí, aquest viatge l’han fet acompanyat dels seus smartphones amb els que s’han ajudat per realitzar un itinerari arqueològic que començava a la necròpolis romana… Llegeix més»