AMPA: “Volei”

Benvolgudes famílies,

Els dilluns de 20h a 21,45h i els divendres de 19h a 21h un grup de pares del centre entrena a voleibol al pavelló de l’Institut. És una activitat oberta a tothom… Llegeix més»

AMPA: “Xerrada dels Mossos d’Esquadra”

Benvolguts i benvolgudes,

Emmarcada en les xerrades que els Mossos d’Esquadra realitzen als nostres fills i filles, hem organitzat una xerrada també per als pares.

El proper dimarts 16 de gener a les 19 hores , a la sala d’actes de l’Institut, es durà a terme, per part dels Mossos d’Esquadra, l’activitat Internet segura, a la qual esteu tots convidats.

Esperant la vostra assistència, rebeu una cordial salutació.

La presidenta de l’AMPA.

Lleida, 14 de desembre de 2017

Visita a la SEAT

L’alumnat de 1r. de BTX de ciències socials, que cursen l’assignatura d’economia de l’empresa 1, va visitar el passat dilluns 18 de desembre la planta de producció de Seat (Martorell)… Llegeix més»

Nadal multilíngüe

Com cada any, els alumnes de 1r de Batxilerat d’Alemany, Francès i Italià han fet una activitat nadalenca, acompanyats de les professores i del Maxim, lector de francès… Llegeix més»

Bricks!!!!

POSTAL BRIK,

envasem lo bo i millor per el NADAL:

Converses amb els tiets, el somriure de l’avia, un moment de silenci, la il·lusió d’estrenar un nou any, un plat de sopa amb galets, el caganer del pessebre….

Postal Brik és la felicitació d’aquest any al Marius Torres, on projectem els desitjos i bons propòsits per compartir.

Departament d’arts

 

Signatura de l’agenda 21

quest dimarts 12 de desembre de 2017 vam fer la presentació de la comissió ambiental del Màrius Torres, per tal de poder millorar els residus, posar més papereres al centre… Llegeix més»