HALLOWEEN…

Com ja és tradició en aquest institut, el passat 31 d’octubre vam festejar Castaween (o Hallonyada). L’alumnat d’aula oberta i de la USEE van decorar-nos el castell, els de 1r de Batxillerat van posar la manduca i tots vam celebrar la festa amb disfresses, panellets,… Llegeix més»

Projecte Rius

El passat dia 25 d’Octubre de 2017, els alumnes del itinerari científic-tecnològic de 4t ESO A, vam col·laborar amb el Projecte Rius. Vam anar a un tram del riu Segre a prop de la passarel·la dels Camps Elisis, on vam fer anàlisis hidromorfològics, biològics i… Llegeix més»

Projecte Com-Tu

El divendres 6 d’octubre vam fer la primera sessió del Projecte Com-Tu.
Amb aquest projecte es demana la participació activa dels iguals com a elements bàsics, així
els alumnes de 3r d’ESO fan de tutors dels seus companys de 1r d’ESO que acaben d’arribar
al centre .
L’objectiu d’aquest… Llegeix més»

Sortida convivència 1r d’ESO

El passat divendres 28 de setembre, els alumnes de 1r d’ESO van realitzar una jornada de convivència al Parc de l’Aigua. Van jugar a diferents jocs com per exemple el del mocador, pica mans, l’assassí, mímica…
L’alumnat es va organitzar en grups heterogenis entre els diferents… Llegeix més»

Beques per a l’alumnat de batxillerat 2017-18

Benvolgudes famílies,
Us informem que ja s’ha obert el termini per sol·licitar les beques per a l’alumnat que cursarà Batxillerat aquest 2017-18. Us deixem l’enllaç a la sol·licitud online ja que tots els tràmits es fan directament a la web del Ministeri d’Educació:
https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/050130/nu.html
 
 

Hello summer week

Durant la darrera setmana de juny els alumnes de 6è de primària de les escoles adscrites i futurs alumnes del Maria Rúbies han pogut conèixer el centre de primeríssima mà. Quina millor manera de fer l’adaptació al nou espai que amb tallers de cuina i… Llegeix més»