Hello summer week

Durant la darrera setmana de juny els alumnes de 6è de primària de les escoles adscrites i futurs alumnes del Maria Rúbies han pogut conèixer el centre de primeríssima mà. Quina millor manera de fer l’adaptació al nou espai que amb tallers de cuina i… Llegeix més»

Crèdit de Síntesi de 3r al teatre

La passada setmana els alumnes de 3r d’ ESO van realitzar el Crèdit de síntesi a les instal·lacions de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida durant 5 dies. Aquest  va girar  entorn el món del teatre i es va treballar l’obra de “Myth’o’logy”.  La idea de l’espectacle… Llegeix més»

Fem Sabó!

El crèdit de síntesi de 2n d’ESO va començar el dijous 8 de Juny quan els alumnes van visitar el poble de Salàs de Pallars recorrent les diferents botigues-museus del poble i l’exposició de la 1a Guerra Mundial.
Durant la setmana del 12 al 16 de Juny  han… Llegeix més»

Fira del Rúbies “freestyle”

El passat dia 6 de Juny els alumnes de 1r d’ESO van celebrar una Fira “freestyle” com a producte final del projecte d’aquest últim trimestre tenint com a convidats les seves famílies i la comunitat educativa de l’institut. Els alumnes van preparar una sèrie de… Llegeix més»

Graduació de Batxillerat

Divendres dia 19 de maig, els alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar l’acte acadèmic de la seva graduació al pavelló poliesportiu de l’insitut. Hi va haver la tradicional desfilada, el lliurament d’orles i els parlaments, tant per part del director del centre Claudi Vidal,… Llegeix més»

English Day al Parc de l’Aigua

El divendres 26 de maig, 19 alumnes de 4t d’ESO van participar a l’English Day que se celebra cada any a l’escola Parc de L’Aigua. Cada alumne acompanyava un grup classe i feia de suport del professor.
Enguany es va plantejar la situació que la torxa… Llegeix més»