Si vols,… pots

Aquest és el títol de la xerrada d’orientació que Francesc Jové i Federico Manica, de la Facultat d’Educació, Treball social i Psicologia , estan fent a la biblioteca per als alumnes de Batxillerat. Esperem que els serveixi a tots i es treguin de sobre les… Llegeix més»

L’univers al barri

Arriba la notícia que, dins el projecte L’Univers al Barri, un exalumne (Roberto Pino), i dos representants de la comunitat educativa, Pilar Rius i Salvador Alba, van explicar als alumnes de 1r d’ESO la història i històries de Magraners i La Bordeta. Això va ser… Llegeix més»

Els de 4t d’ESO suant la samarreta

Provant de demostrar allò de Mens sana in corpore sano, els alumnes de 4t han participat aquest desembre en el FIT JOVE, un programa de la Generalitat per a promocionar l’exercici físic, fent un munt d’activitats amb noms, per descomptat, en anglès (fitness, Spinning, Body… Llegeix més»

Estem on fire!

Una estudiant de 1r de batxillerat del Maria Rúbies, Isabel Delgado, ha guanyat el concurs de Somos Científicos, Sácanos de aquí. L’assumpte consistia en plantejar una pregunta en un xat obert a un grup de científics. La qüestió de la Isabel (“Hace poco leí que… Llegeix més»

Setmana de la Ciència 2017

Aquesta setmana ens hem pujat al tren de l’Any Internacional del Turisme Sostenible pel Desenvolupament, proclamat per la UNESCO, durant la setmana de la ciència que estem celebrant.
Hem anat a l’escola Parc de l’aigua  i, amb 15 alumnes de 3r D d’ESO, hem jugat amb… Llegeix més»