DOSSIERS DE RECUPERACIÓ DE PENDENTS DE MATÈRIES SENSE CONTINUÏTAT (EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA)

DOSSIERS DE RECUPERACIÓ DE PENDENTS DE MATÈRIES SENSE CONTINUÏTAT (EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA)

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Com ja és conegut, aquells alumnes que hagin promocionat de curs amb matèries pendents del curs anterior els han de recuperar. En el cas de les matèries sense continuïtat, per recuperar la matèria els alumnes hauran de fer un dossier que lliuraran al professor/a que actuï com a vigilant el dia que es convoqui l'examen de recuperació.

Les matèries sense continuïtat (és a dir no es cursen d'un curs a l'altre) són les següents:

  • Música 1 (l'han de fer els alumnes de 2n d'ESO que tinguin aquesta matèria de 1r d'ESO pendent)
  • Biologia i Geologia 1 ESO (l'han de fer els alumnes de 2n d'ESO o de 3r d'ESO que tinguin aquesta matèria de 1r d'ESO pendent).
  • Ciències de la Naturalesa 2 ESO (l'han de fer els alumnes de 3r d'ESO que tinguin aquesta matèria de 2n d'ESO pendent).
  • Educació Visual i Plàstica 2 ESO (l'han de fer els alumnes de 3r d'ESO que tinguin aquesta matèria de 2n d'ESO pendent).
  • Tecnologia 3 ESO (l'han de fer els alumnes de 4t d'ESO que tinguin aquesta matèria de 3r d'ESO pendent, excepte en el cas que estiguin cursant la matèria optativa de Tecnologia a 4t d'ESO).
  • Biologia i Geologia 3 ESO (l'han de fer els alumnes de 4t d'ESO que tinguin aquesta matèria de 3r d'ESO pendent, excepte en el cas que estiguin cursant la matèria optativa de Biologia i Geologia a 4t d'ESO).
  • Física i Química 3 ESO (l'han de fer els alumnes de 4t d'ESO que tinguin aquesta matèria de 3r d'ESO pendent, excepte en el cas que estiguin cursant la matèria optativa de Física i Química a 4t d'ESO).
  • Educació Visual i Plàstica 3 ESO (l'han de fer els alumnes de 4t d'ESO que tinguin aquesta matèria de 3r d'ESO pendent).
Properament s'informarà sobre la data de realització de les proves de recuperació d'aquestes matèries. En tot cas, aquestes proves es realitzaran entre la segona quinzena de maig i la primera de juny).
Es pot disposar dels dossiers indicats, clicant els links adjunts (amb l'excepció del dossier de Música 1r d'ESO que es publicarà properament).

L'Equip Directiu