PREMIS RECERCA JOVE 2016-2017. HEM OBTINGUT UN PREMI INDIVIDUAL I UN ALTRE PREMI COM A CENTRE DOCENT

PREMIS RECERCA JOVE 2016-2017. HEM OBTINGUT UN PREMI INDIVIDUAL I UN ALTRE PREMI COM A CENTRE DOCENT

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

L'Agència d'Ajut Universitaris i Recerca (AGAUR) ha publicat avui la relació d'alumnes i centres premiats en l'edició 2016 - 2017. El nostre centre ha obtingut dues distincions, una de caràcter individual i una altra que reconeix la tasca realitzada per l'institut ja des de fa anys.

  • Premi individual: Ha estat obtingut per les alumnes Andrea Alen i Clàudia Moreno, pel seu treball de recerca de Batxillerat sobre "La física en el patinatge". Ambdues alumnes rebran un premi, compartir, de 750 euros. Aquest mateix treball ja havia rebut un reconeixement anterior per part de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en concret en els premis ARGÓ que convoca aquesta institució. Amb aquest premi, ambdues alumnes varen rebre una beca de matrícula gratuïta en la UAB, que és on estudien.
  • Premi a la tasca realitzada per l'institut: El nostre centre ha obtingut, al llarg dels darrers cursos acadèmics, fins a sis premis de caràcter individual. Ara se'ns reconeix la tasca que representa la tutorització dels treballs de recerca. El premi obtingut és de 2.500 euros, que es destinaran de llibres , publicacions i equipament cientificodocent.


En aquests dies que els nostres alumnes han de triar els seus treballs de recerca, serveixi aquesta notícia com a mostra de que la feina ben feta obté, de vegades, una recompensa tant des del punt de vista personal com material.

Felicitem a les guanyadores!!!.
Felicitem a tots els tutors de TdR que ens han ajudat a rebre aquest reconeixement.