La consellera d'Ensenyament rep els participants de Catalunya que van competir a l'Spainskills 2015

La consellera d'Ensenyament rep els participants de Catalunya que van competir a l'Spainskills 2015

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va rebre divendres els participants del campionat de Catalunya de formació professional Catskills que van competir a l’edició estatal  Spainskills 2015, entre ells Iris Núñez Santarén, alumna del nostre centre, amb l’objectiu de reconèixer el seu esforç i treball i les medalles aconseguides, i també d’encoratjar als guanyadors de les medalles d’or de cara a la seva participació en el campionat mundial de Brasil, que tindrà lloc  a São Paulo de l’11 al 16 d’agost.
 
Dotze dels alumnes competidors van recollir medalles: 3 ors, 4 plates, 6 bronzes i 2 diplomes d'excel·lència. Els quatre competidors guanyadors de la medalla d'or i els seus tutors participaran el mes d'agost al Worldskills Competition Brasil. Medalla d’or en els següents skills/ oficis:

  • Carrosseria de l’automòbil- Yeray Pargaña (Institut Mollet de Vallès),
  • Jardineria i paisatgisme - Mahamadou Camara i Albert Roca (Institut Mollerussa)
  • Perruqueria - Iris Nuñez (Institut Ramon Turró i Darder)
 
Del 4 al 9 de maig de 2015 es van organitzar a Madrid les Spainskills, en què hi participen alumnes guanyadors dels seus respectius campionats autonòmics. La delegació de Catalunya estava formada per més de 50 persones: 25 alumnes (en 3 skills competeixen en parelles), 22 tutors i 3 caps d’equip. Catalunya ha estat l'única Comunitat Autònoma que ha participat en tots els 22 skills /oficis que es proposaven.