LLIBRES DE TEXT CURS 2015 - 2016: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO)

LLIBRES DE TEXT CURS 2015 - 2016: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO)

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Benvolguts alumnes, pares i mares d'alumnes,


Els adjuntem les llistes de llibres d'utilització obligatòria per al curs 2015 - 2016


ATENCIÓ!!!

Atès que els llibres poden canviar entre grups d'un mateix nivell, abans de comprar els llibres cal tenir ben clar quin nivell farà l'alumne/a el curs vinent i el grup que se li assigna. Per saber el grup assignat s'ha fet un missatge a les famílies fent servir la plataforma de centre, i-Educació, que hauran de consultar.

Per a qualsevol dubte, es poden adreçar a la Secretaria del centre.

L'alumnat que no té clar en aquests moments s' ha de repetir curs podrà efectuar la gestió de compra de llibres el mes de setembre, tant punt coneguin el curs i grup delseu fill/a el curs vinent.

AULA OBERTA: L'alumnat de l'aula oberta (aquests dies estem parlant amb ells) no cal que compri llibres durant el mes de juliol. Tota la gestió de llibres i material dels alumnes d'aquest grup es realitzarà durant el mes de setembre.

Procediment d’adquisició dels llibres

Si es desitja que el centre faci la gestió de compra i rebre els llibres a l’inici del curs 2015-2016 s'han de seguir les indicacions del full de comanda:

  • Efectuar l'ingrés corresponent al número de compte corrent 2013-0183-75-0200891259 de la Caixa de Catalunya de Malgrat de Mar
  • Retornar una còpia del full de comanda i del resguard d’ingrés bancari abans del 15 de juliol de 2015 a la Secretaria del centre
IMPORTANT: Per tal d’evitar cues, es recomana pagar amb targeta, sense cap cost, als caixers automàtics de Caixa de Catalunya, teclejant el codi 0223246745 i el nom de l'alumne/a.