Activitats pels Drets dels Refugiats

PATERA

Esta obra trata el  drama de la inmigración ilegal basada en un hecho real.

“La representación pretende ser una denuncia de las trágicas condiciones de la inmigración ilegal: la incertidumbre presente durante la travesía, los sueños de un futuro mejor entremezclados con los peligros del viaje y  la cruda realidad y el rechazo  que les espera a los que consiguen llegar a Europa”.

img_20170213_085145-1

 Felisa Castro
Profesora Lengua castellana
patera
Des d’aquest enllaç podreu veure un petit “trailer” del que és l’obra.


 

Setmana dels Drets dels Refugiats

(Visiteu les fotos de les activitats…IMATGES)

    El nostre Institut es va adherir a la Xarxa Educativa en suport a les persones refugiades que sota el lema:  UNIM ESFORÇOS I OBRIM FRONTERES, busca fer resó a la ciutadania del que està passant arreu del món amb els refugiats.
A la Xarxa hi tenen cabuda tots els agents educatius: escoles, instituts, famílies, entitats del lleure, equipaments educatius, moviments socials, associacions, així com persones interessades en col·laborar-hi.
El principi sota el qual s’ha creat la Xarxa és la col·laboració i l’articulació de propostes comunes. L’espai de la Xarxa permet un acompanyament i enriquiment mutu entre totes les persones que participen.

obrimfronteresNosaltres hem treballat de valent aquest trimestre i vos volem mostrar un petit recull de tot el que hem fet.

Si voleu veure part del treball que s’ha fet, visiteu aquest ESPAI de TREBALL .Cada curs ha treballat un tema i ha fet una dinàmica diferent:

1rESO: Taller de Pancartes volemacollirpancartes
2n d’ESO…Les cartes a Alepo

catesaalepo

  3r d’ESO….repercusió a les xarxes socials: Nosaltres #VolemAcolliraquiencapun