Participem a “La Torre de llibres 2017”

Article de Maria Baix

“Xim i Xesca” és un programa educatiu amb una iniciativa  per fonamentar la lectura i la comprensió lectora per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Volen construir  unes torres de llibres més altes que les de la Sagrada Família amb tots els llibres que hagin llegit.

Resultat d'imatges de torres de llibres

La iniciativa Bücher Türme (Torre de Llibres), va començar al 2011 a Alemanya amb l’escriptora Ursel Scheffler. A data d’avui porten 1 milió de llibres llegits a Alemanya, que han donat a l’abast per poder fer diferents torres i edificis històrics.

A Catalunya, és el segon any que es participa en aquest concurs. L’any passat van poder assolir una torre de la Sagrada Família. La Sra. Scheffler va escriure un llibre en honor als lectors de l’any passat: El Comissari Llampec. Aquest any s’anima a nenes i nens de 6 a 14 anys a participar en aquest concurs, la inscripció és gratuïta.

L’ INS El Pedro es va inscriure fa una setmana, esperem contribuir amb una modesta quantitat de llibres.

Aquí teniu l’enllaç del diari El Punt Avui on s’esmenta la nostra participació: http://www.elpuntavui.cat/societat/article/16-educacio/1153394-nou-escoles-s-han-sumat-a-la-torre-de-llibres.html