Crèdit de síntesi de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO van realitzar ahir una sortida lligada al crèdit de síntesi que estan realitzant.
Aquesta sortida els hi va permetre conèixer la ciutat de Besalú i les rodalies de Sant Joan les Fonts, amb les colades de lava i l’entorn del riu… Llegeix més»

DELF

Enguany les alumnes de Batxillerat AINA COLOM, GEMMA FERNANDO i ANDREA DIAZ han superat amb èxit les proves del DELF escolar de francès. Aquest diploma és reconegut arreu del món, per sistemes escolars i universitaris internacionals i locals. … Llegeix més»

Dia mundial sense tabac

Coincidint amb el dia mundial sense tabac, han estat exposats al CAP de l’ Escala els dibuixos dels alumnes de primer d’ESO presentats al concurs “no et fumis la salut” organitzat per Oncolliga. En aquesta edició ha resultat guanyador el treball de la Lúcia Barracan.… Llegeix més»

Art is art’s sake

Què és art? Quin és el seu propòsit? Els alumnes de segon de Batxillerat han estat cercant respostes a aquestes preguntes i han elaborat uns projectes que no ens poden deixar indiferents. Visioneu aquestes propostes i gaudiu amb cadascuna d’elles! Al cap i a la… Llegeix més»

mSchools Student Awards


Un equip de l’Institut El Pedró, format pels alumnes de 4t d’ESO Aaron Carrillo, Quim Mas i Andreu Roman, ha estat seleccionat com a finalista dels premis appEducation. Aquesta activitat consisteix en el disseny d’una aplicació per a telèfon mòbil, que els alumnes de… Llegeix més»

Grans nedadors

Sis alumnes de l’Institut El Pedró han competit aquest any amb el Club Natació L’Escala-Empúries amb excel·lents resultats. Han nedat en tres competicions diferents; els Jocs Escolars de Girona, els Jocs Empórium y els Campionats Escolars de Catalunya. Aquest han estat els resultats individuals, per… Llegeix més»

Fòrum de Treballs de Recerca

El passat dissabte 2 de juny es va celebrar el X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà a l’institut Illa de Rodes de Roses. El nostre institut va participar amb les alumnes Anna Bos i Carla Contra que van exposar els seus treballs… Llegeix més»

Apadrinament lector

El passat dimarts 29 de maig es va celebrar l’última sessió del projecte d’apadrinament lector que uneix infants de l’Escola L’Esculapi i alumnes de l’INS El Pedró i que té com a finalitat l’aprenentatge i la millora de la lectura. En aquesta última sessió es… Llegeix més»