FP DUAL - INFORMACIÓ EMPRESES, INSTITUCIONS i ALUMNAT

FP DUAL - INFORMACIÓ EMPRESES, INSTITUCIONS i ALUMNAT

per Alex Pineo -
Nombre de respostes: 1


'Institut La Pineda ha ofert des del curs 2014-2015 cicles en alternança Dual.

Ens parlen les empreses en DUAL

Empreses col·laboradores amb l’Institut La Pineda ens expliquen la seva experiència i l’aposta per la Formació Professional i la modalitat DUAL.


Ens parlen els alumnes en DUAL

Alumnes de cicles en DUAL de l’Institut La Pineda, ens expliquen la seva experiència a l’empresa.




Què és l'alternança DUAL

Amb  la  col·laboració  de  diferents  empreses i gremis, s’organitza el currículum del cicle formatiu per tal que els alumnes durant tot el 2n curs,  alternin  les  classes   (amb  menys hores)   amb  un  conveni  beca  o contracte laboral a les empreses. Aquesta col·laboració  reconeix a l’alumne/a part del currículum presencial al centre, ara fet i avaluat a l’empresa. L’estada a l'empresa és remunerada.




 


Més informació a la nova " pàgina web de dual " del Departament d'Educació.


 

Informació a les Empreses i Institucions

Al document " INFORMACIÓ_FP_DUAL_LA PINEDA v2022-2023 ",  us expliquem la mesura flexibilitzadora de la formació en alternança en DUAL i què ofereix l'Institut La Pineda.

Al document " Triptic-FP-DUAL La_Pineda_v2 ",  es resumeix els objectius i funcionament de la FP dual.


OFERTA DUAL per al 2022-2023 Informació als alumnes

ENERGIA I AIGUA

Grau Superior en Energies Renovables. 

Cal llegir el document " Informació alumnat GS en Energies Renovables Dual v2022_v2 " que explica les característiques i l'organització d'aquest cicle en aquesta modalitat DUAL. És requisit previ fer-lo abans de lliurar el document " Compromís acceptació condicions FP_DUAL " en el moment de la matrícula

En aquest cicle formatiu es col·laborarà entre altres empreses amb ENDESA ENERGIA. 


INSTAL·LACIONS I TELECOMUNICACIONS (Electricitat i Electrònica i Telecomunicacions)

Tots els cicles de sota s'ofereixen en DUAL. Tot clicant a sobre, cadascú descarrega un document que dona informació sobre les característiques i l'organització del cicle en aquesta modalitat DUAL. Cal llegir-lo abans de lliurar el document " Compromís acceptació condicions FP_DUAL " en el moment de la matrícula.

Grau Mitjà en " Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques Dual v2022_v1 " i Grau Mitjà en " Instal·lacions de Telecomunicacions Dual v2022_v1 ".  

Grau Superior en Sistemes Electrotècnis i Automatitzats Dual v2022_v1 "  i Grau Superior en " Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics Dual v2022_v1 ". 

Des del curs 2019-2020 als Graus Mitjans i des del 2020-2021 per als Graus Superiors, es treballa amb la col·laboració dels Gremis i empreses a sota indicats per cobrir el 100% de places de l'alumnat que està en disposició de fer l'estada en Dual. Per aquest curs 2021-2022 comptem amb la col·laboració de:

       Gremi d'Instal·ladors del Barcelonés AEMIFESA i la Federació FEGICAT.

       ANTONIO JIMENEZ MARTINEZ

CENTER-SAT

CFTENERGAE, S.L.

DRACO SYSTEMS

ENGESTUR

EXCELLENCE FIELD FACTORY SL 

INSTAL

INSTALACIONES Y MANTENIMIENTOS GOMEZ SL

INTEGRACIÓN DE SISTEMAS AUTOMÁTICOS SL

MANTISE MANTENIMENTS S.L

OLIVER I BATLLE SL

PLANA FABREGA

R MARTI CALLIS SA

SMM TELECOMUNICACIONES


INFORMÀTICA

Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Web.

Cal llegir el document " Informació alumnat GS en Desenvolupament d'Aplicacions Web Dual v2022_v1 " que explica les característiques i l'organització d'aquest cicle en aquesta modalitat DUAL. És requisit previ fer-lo abans de lliurar el document " Compromís acceptació condicions FP_DUAL " en el moment de la matrícula.

Des del curs 2018-2019 el nombre de places per desenvolupar l'estada en Dual arriba al 100% per l'alumnat que està en disposició de fer l'estada en DUAL. Per aquest curs 2021-2022 comptem amb la col·laboració de les empreses:

BIT GENOMA DIGITAL SOLUTIONS

EDATA DESENVOLUPAMENT I APLICACIONS

AMAVARA CONSULTING

AMARIS CONSULTING & INNOVATION SLU

MEDIACLIP ESTUDIO DE DISEÑO

EXCELLENCE FIELD FACTORY SL


En el moment de la matrícula al cicle formatiu en Dual, l'alumnat es informat d'aquesta modalitat i signa el "Document de compromís".