Proves d’accés a cicles

Inscripció ( telemàtica) a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior d’aquest curs 2017. Dates: del 20 al 29 de març.
Les dates de la realització de les proves:
– accés a  cicle mitjà : 10 de maig 2017
– accés a cicle superior : 17 i 18 de maig 2017
Lloc : Ins. Baix Empordà
Per a més informació al  web iesbaixemporda.cat, a la pestanya de Secretaria https://sites.google.com/a/xtec.cat/secretaria-online/

proves-dacces

Programa Salut-Escola


Un programa dels Serveis De Salut Integrats del Baix Empordà, adreçat a vosaltres, adolescents. L’objectiu d’aquest programa és millorar la vostra salut mitjançant accions de promoció de la salut, de prevenció de les situacions de risc i d’atenció precoç als problemes detectats. Tot això,… Llegeix més»

Exàmens de PET i FIRST:

250176_home_hero

Ja s’ha obert el període d’inscripció als exàmens de PET i FIRST al nostre centre. Els alumnes tenen fins el dia 31 de març per inscriure´s i pagar la matrícula. Han de recollir la sol·licitud a la secretaria del nostre centre ( o bé baixar-la del web), omplir les dades, pagar  – 94€ PET i 173€ FIRST-  i retornar-la a la secretaria. La data de l’examen és el 27 de maig per l’escrit i la data de l’oral està per determinar . Descarregueu-vos la sol·licitud aquí.

Jocs Florals 2017

sant-jordi

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb l’objectiu de fomentar una de les tradicions de la Diada de Sant Jordi com són els Jocs Florals i l’ús de la llengua catalana, convoca els Jocs Florals Escolars 2017. Aquí teniu les bases de la convocatoria i aquí la plantilla. Us proposem que hi participeu i entre tots plegats aconseguim fer de la Diada de Sant Jordi una diada ben literària.

FemCAT. Programa Escola i Empresa.

img_5821El passat dimecres dia 8 de març, els alumnes de  primer i segon del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa van poder gaudir d’una xerrada a càrrec de Mar Nogareda, Directora General de Laboratoris HIPRA,   dins el marc del programa Escola-Empresa. Des d’aquí agraïm la seva col·laboració que, de ben segur, ajuda a millorar la formació que els alumnes reben a les aules. Aquí teniu un petit recull de fotos

Documentals: Josefina Castellví

Els records glaçats: viatge al passat d’una expedicionària
Lloc : Mundial
Hora: 13:30
Públic: 2n Batx
Josefina Castellví i Albert Solé van presentar a la Sala Chomón el documental sobre la trajectòria d’aquesta oceanògrafa i microbiòloga que va ser una pionera de la investigació antàrtida. El film relata la… Llegeix més»

Documentals: Joana Biarnés

Presentació : Óscar Moreno ( director)
Lloc : Mundial
Hora: 13:15
Públic: 1r Batx
Es va colar a la suite dels Beatles, va enganyar Roman Polanski, va ser fotògrafa de Raphael, va escollir el vestit de Massiel per Eurovisió, Clint Eastwood la va besar als llavis. Fou amiga de… Llegeix més»