Donació Xec a Fundació Acollida i Esperança

El dia 17 de desembre varem celebrar, a L’Alternativa, el Concert Solidari a favor de la Fundació Acollida i Esperança. Gràcies a molts de vosaltres va ser tot un èxit, es varen vendre més de 500 entrades, l’import de les quals, juntament amb les col·laboracions de la fila zero em varen permetre fer un donatiu a la Fundació de 1.610€. El dia 29 de desembre vaig anar al Convent, juntament amb en Ramon, el meu tutor del TDR , per entregar-los el xec amb l’import recaptat. La Fundació va valorar molt positivament tant l’aportació econòmica com la difusió feta, entre els joves, de la gran tasca social que fa el Convent de la Bisbal.
Finalment només em queda agrair la vostra assistència i col·laboració. Gràcies!!!
Martina Vila… Llegeix més»

Xerrada al Mundial amb, Montserrat Expósito

El proper dilluns 23 de gener, a les 5 de la tarda, es durà a terme al teatre el Mundial de la Bisbal d’Empordà una xerrada que, amb el títol Projectes amb alumnes amb altes capacitats, la Montserrat Expósito ens exposarà qüestions com ara la detecció i avaluació de nens i adolescents d’aquest perfil; caracterització general d’aquesta tipologia de joves; conveniència i abast de l’acceleració; afectivitat i sensibilitat en estudiants d’altes capacitats. La xerrada és organitzada per l’institut de la Bisbal amb la col·laboració de l’ajuntament de la població.La Montserrat Expósito, mestra d’educació primària i llicenciada en Ciències de l’Educació, ha aprofundit en el tema no només amb formació específica (com per exemple la que va dur a terme a la universitat de Tel-Aviv entre el 1999 i el 2003), sinó, sobre tot, amb la seva llarga experiència al capdavant del programa d’enriquiment per al alumnes amb altes capacitats, que coordina des del 1999.… Llegeix més»

Agraïment a l’AMPA

Des de l´Institut i, concretament, des del Departament de Llengües Estrangeres volem agrair  l’oportunitat que l’AMPA ens ha ofert per segon any consecutiu  de disposar d‘un auxiliar de conversa nadiu. Certament, la seva presència motiva l’alumnat i els anima a participar activament  en llengua anglesa,… Llegeix més»

APADRINAR UN AVI

Un any més alumnes del nostre Institut participen al projecte Apadrinar un avi de Càritas, Aquest any són un total de 27 alumnes del nostre centre. El projecte posa en relació joves estudiants i persones grans que viuen en centres residencials, fomentant la relació intergeneracional a través de les visites dels joves al centre. En total a La Bisbal hi participen 31 joves que faran visites setmanals a les persones grans de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu fins a final de curs. Els alumnes voluntaris tindran reunió amb la Montse Balaguer el dia 24 de gener a l’hora del pati a l’aula Q2… Llegeix més»

SORTIDA iFEST BARCELONA

Els alumnes del CF GM de Gestió Administrativa i els alumnes de 2n. de Batxillerat Social del nostre Institut, varen assistir a iFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia, organitzada per l’Àrea d’Emprenedoria i Formació del Departament d’Empresa i Coneixement. Aquest… Llegeix més»