Jornada tècnica sobre la llet: un producte de proximitat d’alt valor nutritiu

El dilluns 15 de gener, a les 10:35 h, es celebrarà a la Sala d’Actes de l’Institut Joan Brudieu una jornada tècnica sobre la llet, un producte de proximitat d’alt valor nutritiu, amb l’assistència de l’alumnat de Batxillerat que cursa Biologia i Química. Durant aquesta jornada parlarem de la composició de la llet, dels valors nutritius i també de les propietats beneficioses per la salut que reporta el consum de làctics. La ponència, que porta per títol “Les proteïnes de la llet: efectes sobre els productes elaborats i la salut humana”, la farà Gerardo Caja, Catedràtic de Producció Animal a la UAB. Una de les seves línies d’investigació És la biologia de la lactació i producció de llet en remugants. Ha estat premiat amb el International Dairy Production Award 2006 de la American Dairy Science Association (ADSA). La Seu d’Urgell és la capital d’una comarca productora de llet d’alta qualitat que es transformada i comercialitzada des de fa un centenar d’anys.