“La gent agafa els llibres d’una manera especial, diferent de com agafen qualsevol altra cosa.
 Sovint, els nens agafen les joguines de la mateixa manera.”
∼ john berger∼

JORNADA DE PORTES OBERTES PER AL CURS 2018-2019

La jornada de Portes Obertes per al proper curs escolar tindran lloc els dies següents:

ESO: 19 de febrer de 2018, a les 18.00h

BATX: 16 d’abril de 2018, a les 18.00h

Per a les famílies que vingueu amb els vostres fills / filles, hi haurà programades activitats lúdiques.


 

Nadal solidari

Aquest Nadal col·laborar amb l’Hospital de Sant Joan de Déu ha estat fàcil i divertit.  Els alumnes han aprofitat les seves habilitats manuals per dissenyar ninots de neu personalitzats que, juntament amb el tradicional concurs de pastissos solidaris amb xocolata calenta ,  han escalfat un… Llegeix més»

Dia Mundial de la Filosofia

Amb motiu del Dia Mundial de la Filosofia, els alumnes de 1r de Batxillerat i de 4t ESO l’han treballat d’una forma creativa, manifestant la seva sensibilitat filosòfica i reivindicant, avui més que mai, la importància del pensament crític i la necessitat de filosofar.

Mostra de Fotofilosofia

Els alumnes de Cultura Audiovisual han participat a la XI Mostra de Fotofilosofia i aquells que han estat seleccionats han tingut el plaer d’assistir a l’Acte Final de la Mostra, que ha tingut lloc a la Facultat de Filosofia, i ser guardonats amb un diploma… Llegeix més»

Exposició de Warhol

El dimarts 17 d´octubre el grup d´alumnes de Cultura Audiovisual hem tingut la sort d’anar a veure les exposicions Warhol. L’art mecànic i El món de Giorgio de Chirico. Somni o realitat, al Caixaforum de Barcelona.
Ens ha sorprès l’obra d’ambdós autors, però hem quedat notablement… Llegeix més»

DIÀLEGS NORD-SUD

DIÀLEGS NORD-SUD:
US DONEM LA BENVINGUDA!
¡OS DAMOS LA BIENVENIDA!,
VELKOMMEN TIL BARCELONA!
Del 29 de setembre al 6 d’octubre es desenvoluparà a casa nostra la segona part del projecte en comú de l’Institut Joan Boscà de Barcelona amb el Gribskov Gymnasium, un institut públic de Helsinge (Dinamarca). Ara… Llegeix més»

Festa solidària 2017

La Segona festa solidària va ser un gran èxit, no tan sols de participació i continguts sinó també de recaptació, que ha estat de 3.400€ (venda de pastissos, de butlletes i d’entrepans a la festa, així com de les aportacions voluntàries i de la donació… Llegeix més»

Música a Les Corts

El dia 30 de Maig els alumnes de `primer d’ESO van participar a la Jornada de Música de Les Corts. Cada any els nois i noies de 6è de primària i 1r d’ESO que hi participen toquen dues peces amb la flauta.
El nostre institut té… Llegeix més»

Projecte solidari

El diari La Vanguardia va publicar un article el passat  diumenge dos d’abril, explicant una part molt important del projecte solidari que organitza l’alumnat de 3r d’ESO. Està escrit per Xavier Aldekoa corresponsal del diari a Àfrica i escriptor.
D’altra banda, Betevé també s’ha… Llegeix més»

Col·laboració amb Sant Joan de Déu

Aquest passat 28 de març hem tingut el plaer de comptar amb la visita de l’Estela Campanyà, voluntària de l’Hospital de Sant Joan de Déu i ex professora del nostre institut, qui ens ha acostat per una estona a una realitat que, fins fa ben… Llegeix més»

La narración oral: Tristán e Iseo

Los alumnos y alumnas de 3ºESO han participado en el proyecto “La narración oral: Tristán e Iseo” en el que han trabajado, cooperativamente y con pautas de autoevaluación y evaluación, la competencia lingüística escrita (adaptación y transformación de la obra a guion radiofónico) y la… Llegeix més»

Intercanvis a Estrasburg (França) Helsinge (Dinamarca) i Estocolm (Suècia)

 

Els intercanvis d’Estrasburg (França), Helsinge (Dinamarca)  i Estocolm (Suècia) de l’alumnat de 1r de Batxillerat i de 4t d’ESO de l’institut es troben ja en marxa un any més. Durant uns dies el nostre alumnat comparteix noves experiències amb alumnat del Lycée Saint Dié des Vosges, del Gribskov Gymnasium i del Rönninge Gymnasium. Un temps de creixement, de coneixement de la realitat d’altres adolescents, d’intercanvi, d’aprenentatge d’altres sistemes educatius. Ara som convidats i convidades a eixamplar el nostre món.
Bon viatge i feliç aventura!
Bon voyage et une aventure heureuse!
God tur og en glad eventyr!
Bra resa och en lycklig äventyr!