Preparació del pollastre rostit

 

 

Preparació del pollastre rostit

Per regla general n’hi ha prou amb fregar a mà tota la superfície amb greix (mantega, per exemple) o oli abans de ser rostit i exposat al foc. En alguns indrets és costum abans d’aquesta operació introduir qualsevol farciment abans de rostir, que pot tenir per exemple ceba picada, pebrots i alguna herba aromàtica. Després de l’operació de farciment, es cus o es lliga el pollastre per evitar que es perdi el farcit.

En algunes ocasions se sotmet al pollastre a un llard amb bacó, però en segons quines cultures es considera aquesta operació més adequada per al pollastre rostit al forn sense ast.

En els locals comercials en què es prepara el pollastre rostit per ser introduït en un envàs, se sol tallar en trossos amb unes tisores d’au, generalment es talla en quarts. A Espanya i Portugal en aquests comerços se sol aprofitar les restes de pollastre per a fer croquetes, que també es venen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>