Available courses

UF 1: Sistemes de proveïment

UF 2: Instal·lacions i organització de la cuina

UF 5: Conservació de gènere cru, semielaborat i elaborat

UF 1: Sistemes de proveïment

UF 2: Instal·lacions i organització de la cuina

UF 5: Conservació de gènere cru, semielaborat i elaborat


UF 1 Processos i tècniques de cocció

UF 2 Elaboracions culinàries bàsiques

UF 4 Guarnicions i elements decoratius

UF 5 Regeneració de les elaboracions culinàries

UF 6 Acabats i presentacions

UF 7 El servei en cuina


This course intends to help you learn specific cuisine vocabulary, such as names for different fish or types of meat, etc....

Bon appetit!!!!

UF 1 Atenció als clients al bar cafeteria 
UF 2 Cocteleria
UF 3 L'oferta culinària del bar cafeteria
UF 1 Atenció als clients al bar cafeteria 
UF 3 L’oferta culinària del bar cafeteria

MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i gastronomia

MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i gastronomia


UF 2 Organització i gestió d'esdeveniments

UF 4 Sistemes de qualitat

UF 5 Direcció d’establiments d’allotjament rural

Professor Manolo Ortega

Professor: Manolo Ortega