PREMIS ROIG CERVERÓ A L’INSTITUT GAUDÍ

Divendres, 2 de juny a les 7 de la tarda, l’lNSTITUT GAUDÍ, ha organitzat la festa de graduació dels alumnes de Batxillerat. En el decurs de l’acte, s’han lliurat les orles commemoratives, les Matrícules d’Honor i els Premis Roig Cerveró, per a alumnes de Batxillerat que han cursat els seus estudis amb excel·lència i al mateix temps han donat exemple d’humanitat, han col·laborat en les activitats del centre i han estat uns bons companys. Els guardonats d’aquesta promoció han estat; Alba Gutiérrez Francisco i Alexis T. Garita Martínez.

Els premis Roig Cerveró van ser instituïts, l’any 1983, per la família Roig Cerveró, en memòria dels seus fills, Francesc Xavier i Rafel Àngel, antics alumnes de l’INSTUT GAUDÍ, desapareguts tràgicament en accidents de trànsit.

roigcervero

Villablanca i l’IES Gaudí renoven el conveni per a l’FP-Dual d’atenció a la dependència


La renovació del conveni permet que el proper curs 2017-18, 10 alumnes de l’Institut Gaudí realitzin pràctiques laborals a Villablanca i seran els candidats d’entre els quals s’escollirà els alumnes que participaran de l’FP-Dual.
 
Per més informació feu clic al següent enllaç.
http://reusdigital.cat/noticies/reus/renovat-el-conveni-lfp-dual-datencio-la-dependencia-villablanca
 

Fira del Tastet de ciència

El passat dia 20 de maig a la tarda es va celebrar la fira del Tastet de ciència a la plaça Univers de Reus. En el qual es van presentar diferents iniciatives dels àmbits matemàtic, científic i tecnològic.
L’IES Gaudi va presentar activitats matemàtiques i científiques.… Llegeix més»

Fem sabó a 1r de Batxillerat

Entre 16 de març i el 4 d’abril els alumnes de primer de Batxillerat van elaborar sabó partint d’oli d’oliva i una dissolució de hidròxid de sodi. La pràctica mostra el procés d’obtenció de sabó de manera tradicional. En una primera fase es va fer… Llegeix més»

Visita teatralitzada a Tàrraco, 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han visitat Tàrraco. Al Fòrum de la Colònia els esperaven Cornelius i Aemilia, els amfitrions de Tàrraco, que els han “convertit” en veritables ciutadans de l’Imperi romà. D’aquesta manera tan teatralitzada, han descobert molts aspectes de la societat i la… Llegeix més»