CALENDARI EXAMENS  2a avaluació BAT

Recordatori reunió informativa estada Regne Unit 2018

Benvolgudes famílies,

Ara que s’apropa l’estada al Regne Unit ens trobarem tots aquells que participarem en aquesta estada en una última reunió per parlar dels preparatius d’aquest viatge lingüístic i cultural. En aquesta trobada acabarem de concretar horaris, el programa d’activitats, les famílies que ens acolliran i algunes altres indicacions. La reunió, a la qual us demanem que vingueu també amb el vostre fill/filla, tindrà lloc el dimarts 20 de febrer a les 18:30, a la sala d’actes de l’institut.

Sortida a Poblet 2n ESO

Els alumnes de 2n ESO van visitar el monestir de Poblet i van realitzar tres tallers: el primer sobre les parts del monestir, el segon sobre l’arquitectura, i el tercer sobre les diferents classes socials d’aquella època. Els nois i noies van participar activament.
Llegeix més»

Signat conveni de col·laboració dual amb residència l’Onada

 

Avui 18 de gener l’Institut Gaudí ha signat un conveni amb la Residència l’Onada per iniciar la  Formació Dual en el  grau mitjà d’Atenció a les persones en situació de dependència.

Gràcies a aquesta modalitat l’alumnat combina la formació entre el centre educatiu i l’empresa. La contractació incorpora a l’alumne-aprenent com a personal treballador la qual cosa millora la qualificació professional gràcies al coneixement directe del lloc de treball.

Aprendre treballant,

Treballar aprenent.

Els propers 6 i 7 de febrer es realitzaran les proves d’avaluació de competències bàsiques dirigides a l’alumnat de 4t d’ESO

El 6 i 7 de febrer l’alumnat de 4t d’ESO realitzarà les proves d’avaluació de competències bàsiques relatives a Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Anglesa, Matemàtiques i Competència Científica i Tecnològica.
Aquestes proves tenen com a objectiu avaluar per a l’alumnat de 4t d’ESO els nivells mínims necessaris lingüístics, matemàtics i científics requerits per a l’obtenció del títol d’ESO. 
Podeu descarregar la informació dirigida a les families i a l’alumnat clicant sobre les següents imatges.
Gràcies

 

Informació pares                

Informació alumnat            

L’alumnat del Gaudí present a l’acte de reconeixement a l’excel·lència educativa


L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, van presidir el divendres 10 de novembre, al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, l’acte de reconeixement a l’excel·lència de l’alumnat dels centres educatius de Reus en les… Llegeix més»

El Born i Andy Warhol

El dia 21 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO han anat a Barcelona a visitar el Centre cultural el Born, on han gaudit d’una visita guiada al jaciment del barri de la Ribera al 1714. Després de dinar han anat al CaixaForum, allà han entrat de… Llegeix més»

L’alumnat de periodisme crea el blog G@udim !

L’alumnat de periodisme ha creat recentment el blog G@udim. Des de l’Institut us felicitem per aquesta iniciativa i us convidem a llegir-lo sovint.

Aquest blog el podreu trobar al menú que hi ha al marge esquerre de la pàgina principal, clicant sobre la imatge corresponent.