Al Gaudí arriba la història del còmic en català

“Vinyetes: història del còmic en català” es va presentar el 24 de març de 2015 a l’Espai Avinyó i ha anat fent tot un recorregut per Catalunya.

L’exposició forma part de la campanya Uaaaaaaau… ¡uhu, pataplaf! Còmic en català de foment de la lectura de còmic en català. Fa un breu recorregut per la història del còmic en català i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània.

Durant dues setmanes podeu gaudir d’aquesta exposició en el nostre Centre. No us la perdeu!

 

                    Taller de periodisme. Maria Fernandez, Aina Martinez i Judit Benavent

L’alumnat d’Atenció a les persones en situació de la dependència ha assistit a un taller de Teràpies assistides amb gossos en l’àmbit professional de la dependència


Dilluns dia 21 de maig l’alumnat del CFGM d’Atenció a les persones en situació de dependència, va assistir a un taller de teràpies assistides amb gossos en l’àmbit professional de la dependència a Mas Carandell.
La sessió ha anat a càrrec de Míriam Díaz, psicòloga… Llegeix més»

L’alumnat de 1r d’Atenció a Persones amb Dependència participa a la 1ª jornada “Ganxetada FOL”

 

El passat dimecres 18 d’abril es va portar a terme la primera edició de la jornada “Ganxetada FOL” que versa sobre el coneixement de les institucions relacionades amb l’àmbit laboral i emprenedor a la ciutat de Reus, abordant-ho des de la metodologia Outdoor Training que es basa en l’aprenentatge experiencial, així com en el foment de l’ús responsable i professional de les TIC, a través de les quals van desenvolupar les activitats. També vam treballar la marca personal i la importància de les xarxes socials com a mètode per difondre bones pràctiques en entorns laborals.

L’alumnat participant en aquesta jornada va ser el de 1r de CFGM d’Atenció a Persones amb Dependència, i la resposta que van tenir va ser força positiva.

Des del Departament de FOL volem agrair la predisposició i la responsabilitat mostrada per l’alumnat per a que l’activitat es pogués dur a terme correctament. Esperem que us hagi agradat ! REPETIREM !

Pau Lluch i Daniel Fortuny.

L’Institut Gaudí participa en el projecte “Ciutats defensores dels drets humans”

El passat mes d’abril van visitar l’institut dues persones defensores de drets humans. El dia 10 l’hondureny Patricio Vindel (http://ciutatsdretshumans.cat/defensores/patricio-vindel) va parlar sobre els drets de les persones LGTBI amb l’alumnat dels cicles formatius de grau superior. Especialment sobre la seva trajectòria com… Llegeix més»