CAMPANYA MOBILITZA’T: APADRINEM UN XIMPANZÈ

Hem recollit un total de 45 mòbils i això ens ha donat dret a l’apadrinament d’un ximpanzé per un any. En el nostre cas la Hiila i en Cheempo, una femella adulta i la seva cria.

Microsoft Word - Certificado de Hiila y Cheempo para Institut Fr

La Hiila és una ximpanzé adulta de Pan troglodytes verus, una subespècie amenaçada que viu als boscos de la Reserva Natural Comunitària de Dindefelo, al Sud del Senegal. Hiila (en la llengua local Pulaar vol dir “estornut”, perquè quan la van trobar es passava el dia esternudant) va ser una de les primeres ximpanzés en habituar-se a la presència de l’equip d’investigació de l’Institut Jane Godall. L’any 2015 la Hiila va donar a llum a Cheempo, un simpàtic mascle ben aventurer, que ha d’anar aprenent tot allò necessari per viure en estat salvatge.

Amb els informes que ens aniran enviant des de “Cartes des d’Àfrica” ens aniran explicant les aventures d’aquest parell de ximpanzés. Ja us n’informarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>