BONES VACANCES!

L’institut romandrà tancat del divendres 20 de juliol al divendres 24 d’agost. Per a qualsevol dubte o comentari podeu adreçar-vos al correu electrònic b7002545@xtec.cat

Recordeu que podeu consultar les informacions referents a les tasques d’estiu, exàmens de recuperació i materials per al proper curs a la secció Documents i informacions per a l’alumnat.

Molt bones vacances a tothom i fins al proper curs!

ESTEM DE DOL

Tenim el cor encongit, estem trasbalsats per la tràgica notícia de la mort de l’Anoar Nejjar, alumne de 2n d’ESO. Des de l’institut volem fer extensiu el nostre dolor, expressar el nostre suport a la família i compartir-hi el dol més sentit.

Sempre portarem al cor el somriure de l’Anoar.

FESTA DE GRADUACIÓ DE 4 ESO CURS 2017-18

El passat dijous 21 de juny, al vespre, els alumnes de 4t d’ESO van celebrar la seva graduació al gimnàs. L’acte va ser ben distret i va comptar amb discursos per part de la directora de l’institut, la Teia Galí; de la Conxita Haro, qui ho va fer en nom de tots els tutors, aprofitant també per a despedir-se com a tutora; i dels representants dels alumnes de cada classe. També hi va haver actuacions musicals dels alumnes i ball.… Llegeix més»

LLIURAMENT DE PREMIS DEL XIV CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA I PROVES CANGUR 2017-18

El passat divendres 25 de maig, a les set de la tarda, es va dur a terme al Teatre Municipal de Palafrugell la cerimònia de lliurament de premis del XIV Concurs de Fotografia Matemàtica que organitza el departament de Matemàtiques de l’institut.
Com cada any, els… Llegeix més»