Sortida a la neu 2018: Informació important

Com ja sabeu, el proper mes de gener de 2018 farem la tradicional sortida a la neu a l’INS Francesc Macià. Us fem arribar algunes informacions destacades relacionades amb l’esquiada a la Cerdanya.

La primera, i més important, és que el proper dia 15 de desembre és l’últim dia per fer el segon pagament. Si encara no heu pagat, no ho deixeu per a l’últim moment.

Recordeu també que una part del viatge és fora de territori espanyol, pel que és imprescindible que l’alumne tingui la documentació vigent, tant legal (els majors d’edat el DNI; els menors el passaport individual o el DNI i l’autorització policial) com sanitària (Targeta Sanitària Europea de la Seguretat Social o similar), i que el dia de partida la tingui tota a mà (no dins de la maleta!). Si encara no tens la Targeta Sanitària Europea, en aquest document s’explica com obtenir-la.

Què has de portar? Què farem? Quina documentació he de portar? Et deixem amb uns documents amb tota la informació necessària perquè planifiquis aquesta sortida a la neu 2018:

Estada a la neu IES Francesc Macia.

Targeta Sanitària Europea.

Material imprescindible i previsió horària.

Fitxa d’al·lèrgies.

Per a més informació, podeu parlar amb els professors Dani Alvarez, Jorge García, Vicenç Roman i Sonia Arce.