Posada en marxa de la plataforma Dinantia per a la comunicació centre-famílies

Ja està en funcionament l’aplicació Dinàntia. Dinàntia és la plataforma de comunicació en web i mòbil amb la qual l’Institut enviarà missatges immediats a les famílies, per comunicar absències, incidències, felicitacions, sancions, autoritzacions, circulars, etc.

A la pàgina web http://www.dinantia.com/ (versions en anglès, català i espanyol) tenen la presentació, explicacions, possibilitats i demostracions de l’aplicació. Tot és molt clar i intuïtiu. Els aconsellem la visita.

Els missatges els rebran per correu electrònic. També al mòbil un cop hagin descarregat l’app gratuïta (a Play Store, Google Play o Apple Store). Un cop baixada l’aplicació telefònica, cal registrar-s’hi. Tot és ràpid i fàcil.

D’entrada rebran els missatges a l’adreça electrònica que van donar amb la matrícula, però si volen canviar-la o afegir-ne de més, a la web de l’Institut trobaran un formulari per demanar-nos-ho clarament.

Ben segur que al principi podrà haver-hi algun error o defecte per la novetat, però l’institut s’esforçarà per treure el màxim profit de l’aplicació.  No obstant això, l’institut sempre els atendrà personalment quan ho sol.liicitin, com fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>