Llibres de text 2017-2018

CFPM ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-16092-42-0 Editorial Macmillan professional. Autors: Juan Carlos Álvarez Martínez i altres.
CFPM CUINA  I GASTRONOMIA / SERVEIS DE RESTAURACIÓ (1r curs)
  • “READY TO ORDER” Baude,A; Iglesias, M; Inesta, A.  LONGMAN

WORK BOOK i STUDENTS BOOK

  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-16092-42-0 Editorial Macmillan professional. Autors: Juan Carlos Álvarez Martínez i altres.
  • Ofertes Gastronòmiques (LOE). ISBN 978-84-9009-215-6 Editorial Bubok Publisihing SL. Autor: Domènech Castel Bardají. http://domenec.bubok.es
CFPM CUINA  I GASTRONOMIA / SERVEIS DE RESTAURACIÓ (2n curs) 
  • Au service du client. Francés para cocina y restauración. ISBN 978-84-283-3968-1 Editorial Paraninfo. Autor: Arantxa Mota Iglesias.
 
CFPM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA (1r curs).
  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-16092-42-0 Editorial Macmillan professional. Autors: Juan Carlos Álvarez Martínez i altres.
CFPS DIRECCIÓ DE CUINA (1r curs).
  • “New Table for two”. Inglés paracocina y restauración. M. Milagros Esteban Garcia, Pilar Rodríguez Arancón. Editorial Paraninfo. ISBN 978-84-283-3902-5
  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-683-0345-1 Editorial Edebé
CFPS Gestió d’allotjaments turístics (1r curs).
  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-683-0345-1 Editorial Edebé
  • Marketing turístico. ISBN 978-84-28338257 Editorial Paraninfo. Autors: Carmen D. Ojeda y Patricia Marmol.
  • Estructura del mercado turístico. ISBN 978-84-28338271 Editorial Paraninfo. Autors: Lourdes Olmos y Rafael Garcia.

Descarregar en pdf