PREMIS 14è CONCURS D’ENTREPANS I AMANIDES DE L’ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE LLEIDA.

CATEGORIA DE GRAU MITJÀ:
Millor Amanida: Roberto Montoro Nicolas, amb l’amanida Rolling.
Millor Entrepà: Carla Benabarre Giménez, amb la proposta entrepà de girella.

CATEGORIA DE GRAU SUPERIOR:
Millor Amanida: Montse Florido Plana, amb l’atractiva Amanida Flower Surprise.
Millor Entrepà: Santiago Aubach Soteres, amb l’elaboració anomenada Lo Calçot.

I el guanyador absolut és Eduardo Pires de Moura amb l’amanida “La meva versió de l’Esqueixada” i l’entrepà de Panadó.

Gràcies als nostres col·laboradors Europastry i Koppert Cress

Concurs realitzat en el marc del projecte d’innovació i transferència de coneixement INNOVAFP amb l’empresa Koppert Cress España

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>