Eschotur Lleida & Batalla Cafès

L’Escola d’Hoteleria de Lleida col·labora amb Batalla Cafès a la Fira Alimentària 2018 de Barcelona. L’alumnat ha realitzat pràctiques baristes a l’estand de Batallà Cafès, aplicant les últimes tècniques innovadores del sector cafeter.

12a Fira de Formació Professional i Treball

L’Escola d’Hoteleria i Turisme participa a la 12a Fira de Formació Professional i Treball. L’alumnat  de l’escola realitza activitats pràctiques i emprenedores relacionades amb els cicles formatius que s’imparteixen al centre.

 

 

Aperitiu EOI Lleida

El 18 d’abril, amb motiu del lliurament de les “Borses de viatges de l’EOI de Lleida”, l’alumnat de Direcció Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració, ha elaborat i servit una oferta gastronòmica relacionada amb els diferents idiomes que s’imparteixen a l’EOI de Lleida.
 

Concurs gastronòmic a Cambrils

El divendres 13 d’abril, l’alumna Sara Pifarré Roca del PFI Auxiliar d’Hoteleria, va guanyar el primer premi en el Concurs Gastronòmic realitzat a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i organitzat conjuntament pel PFI de Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils.
Els plats que va elaborar i presentar son:… Llegeix més»

Concurs de la Cuina del Territori

Avui ha tingut lloc a l’Escola el Concurs de la Cuina del Territori que ha tingut com a base d’ingredient principal la truita de riu. Els alumnes guanyadors han estat, per ordre, els alumnes: Julen Martínez, Eduard Pires i Jonnathan Fernández, que participaran en la… Llegeix més»

Tècnica d’especejament

De la tonyina s’aprofita gairebé tot. L’alumnat de l’escola aprèn a especejar una peça gran de tonyina i diferenciar les diferents part que la componen.

 

Workshop 2018

Avui s’ha dut a terme el Workshop 2018  a l’Escola d’Hoteleria i Turisme i Industries alimentaries de Lleida, han participat un total de 34 empreses i 180 alumnes que han pogut fer  el seu  primer contacte amb totes i cadascuna de  les empreses.
Les empreses participants han estat empreses del… Llegeix més»