Pràctica d’escorxament

La matança del porc és una experiència molt arrelada en la cultura catalana. L’alumnat de 1r curs aprèn la tècnica d’escorxament practicant amb una peça de porc. També aprenen a fer embotits, com la botifarra o llonganissa.

Jornada d’Ampolles Obertes

Avui ha tingut lloc a la Casa de la Volta de la Seu Vella de Lleida la “Jornada d’Ampolles Obertes”, organitzat per la DO Costers del Segre juntament amb Ruta del Vi de Lleida, en la qual s’ofert als restauradors la possibilitat de tastar els… Llegeix més»

Mones de Pasqua

Com mana la tradició, ja tenim aquí les mones de Pasqua fetes pels alumnes del cicle formatiu de pastisseria i forneria. Una tradició molt viva que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s’han acabat. La mona es menja el diumenge i el dilluns… Llegeix més»

FIRA UNIVERSITÀRIA DEL PLA D’URGELL

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida ha participat en la  3a edició de la Fira Universitària i d’estudis postobligatoris del Pla d’Urgell. L’acte s’ha  realitzat a l’Amistat de Mollerussa, on s’ha explicat en que consisteix els cicles formatius que es realitza a l’Escola.

Sortida tècnica a Group Borges

Sortida tècnica de l’alumnat de 3r de Direcció de Cuina i Serveis de Restauració a  l’empresa Group Borges de Tàrrega per visitar les instal·lacions de la fàbrica i realitzar un tast d’oli.