Concurs de la Cuina del Territori

Avui ha tingut lloc a l’Escola el Concurs de la Cuina del Territori que ha tingut com a base d’ingredient principal la truita de riu. Els alumnes guanyadors han estat, per ordre, els alumnes: Julen Martínez, Eduard Pires i Jonnathan Fernández, que participaran en la… Llegeix més»

Tècnica d’especejament

De la tonyina s’aprofita gairebé tot. L’alumnat de l’escola aprèn a especejar una peça gran de tonyina i diferenciar les diferents part que la componen.

 

Workshop 2018

Avui s’ha dut a terme el Workshop 2018  a l’Escola d’Hoteleria i Turisme i Industries alimentaries de Lleida, han participat un total de 34 empreses i 180 alumnes que han pogut fer  el seu  primer contacte amb totes i cadascuna de  les empreses.
Les empreses participants han estat empreses del… Llegeix més»

Erasmus Bergamo (Itàlia)

Amb la motxilla carregada de noves experiències, vivències i amistat, les alumnes que han estat d’Erasmus a Bergamo (Itàlia) tornen amb els millors dels somriures.
 

Visita al celler Vinya els Vilars d’Arbeca

L’alumnat de 2n del cicle formatiu superior de Direcció de cuina i serveis ha realitzat una visita al celler Vinya els Vilars, una petita explotació vitivinícola fundada a Arbeca per Antoni Aldomà. El celler deu el seu nom a la fortalesa ibèrica d’Els Vilars, considerada… Llegeix més»

Pràctica d’escorxament

La matança del porc és una experiència molt arrelada en la cultura catalana. L’alumnat de 1r curs aprèn la tècnica d’escorxament practicant amb una peça de porc. També aprenen a fer embotits, com la botifarra o llonganissa.