PREMIS 14è CONCURS D’ENTREPANS I AMANIDES DE L’ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE LLEIDA.

CATEGORIA DE GRAU MITJÀ:
Millor Amanida: Roberto Montoro Nicolas, amb l’amanida Rolling.
Millor Entrepà: Carla Benabarre Giménez, amb la proposta entrepà de girella.

CATEGORIA DE GRAU SUPERIOR:
Millor Amanida: Montse Florido Plana, amb l’atractiva Amanida Flower Surprise.
Millor Entrepà: Santiago Aubach Soteres, amb l’elaboració anomenada Lo Calçot.
I el guanyador absolut… Llegeix més»

Mondial des Métiers. Lyon

Participació de l’Escola a le Mondial de Métiers de Lyon, un saló per conèixer diversos oficis i construir un projecte professional personal.
Le Mondial des métiers Auvergne-Rhône-Alpes répond concrètement aux questions sur l’orientation tout au long de la vie des jeunes, de… Llegeix més»

Fira de l’Oli de les Garrigues

Ja ho deia en Miquel Martí i Pol:
Pa amb oli i sucre,
quina pensada
per donar gust
a la mainada.
Si us voleu donar el gust de tastar Oli de Qualitat Verge Extra us esperem a la 55è edició de la Firaoli de les Garrigues que tindrà lloc els… Llegeix més»

Obertura sobre C (contracte neteja)

L’obertura del SOBRE C de l’expedient de contractació núm.4, del servei de neteja de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida tindrà lloc:
Data: 14/12/2017
Hora: 15.00h
Lloc: Biblioteca de l’Escola

Dijous, 14 de desembre

Dijous, 14 de desembre,  l’Escola realitzarà l’horari habitual, de 9.00h a 17.15h, per la qual cosa queda suspesa la nota informativa en la qual s’informava de la jornada intensiva.