Catskills 2018

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en l’especialitat de Cuina i gastronomia i Serveis de restaurant i bar. L’edició d’enguany ha tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona.
Felicitats ha la… Llegeix més»

Visita a Batalla Cafès

El grup de segon curs del cicle formatiu combinat de Cuina i Gastronomia/Serveis de Restauració visita la fàbrica de Batalla Cafès. L’alumnat ha assistit a un curs intensiu on ens han explicat els paràmetres de qualitat del cafè, la recepció del cafè, origen, aromes i… Llegeix més»

Visita a La Cerdanya EcoResort

L’alumnat de primer curs del cicle combinat de Cuina i  Gastronomia/Serveis de Restauració visita les instal·lacions del complexe familiar La Cerdanya EcoResort tot gaudint de l’entorn i de la seva gastronomia. 

V Concurs Arròs Montsià

Per cinquè any consecutiu la Cambra Arrossera del Montsià ha repartit beques i premis dintre en el patrocini del concurs  “Els xefs del futur” en el que hi participen els alumnes de les Escoles d’Hoteleria i Turisme de Catalunya com són les de Barcelona, Girona,… Llegeix més»

26è Concurs de Cocteleria Ciutat de Lleida

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida  ha celebrat el 26è concurs de cocteleria Ciutat de Lleida  on els alumnes d’Escoles d’Hoteleria d’arreu de Catalunya i de la Comunitat Valenciana han tornat a demostrar la iniciativa i la creativitat innovada en forma de còctels amb begudes… Llegeix més»