Visita a l’Hotel i Restaurant ÀBaC

El passat 14 de maig el grup de PFI-PTT Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, va visitar el restaurant ÀBaC, guardonat amb tres estrelles Michelin, i l’hotel que l’alberga.

De la mà del Sr. José Manuel Labrada vam visitar algunes de les habitacions de l’hotel, l’spa, la cuina, el restaurant i el jardí . Ens va explicar que l’hotel només té 15 habitacions, es tracta d’un tipus d’hotel on es prioritza la discreció i que un dels seus objectius és fer que els i les hostes se sentin com a casa.

El xef Jordi Cruz forma part de l’equip directiu del restaurant des de l’any 2010. El restaurant pot albergar un màxim de 56 comensals i ens van fer cinc cèntims dels menús que s’hi oferten, no es tracta només d’oferir un seguit de plats ben elaborats sinó que el que es pretén és que els i les comensals visquin tota una experiència inoblidable en aquest espai.

Agraïm al Sr.Labrada i a tot el personal implicat l’acollida i la dedicació de temps que va procurar al nostre grup d’alumnat.