El passat mes de febrer els alumnes de segon de GIAT de l’EHTB van realitzar una sortida a la Cerveseria Moritz de Barcelona. Durant el transcurs de la visita a les instal·lacions que té la fàbrica Moritz a Barcelona es van poder veure els diferents espais habilitats per acollir esdeveniments de qualsevol tipus. L’espai Moritz consta de sales per serveis de cafeteria o restaurant, d’altres espais polivalents per a l’organització d’esdeveniments de petit o gran format, d’una micro cerveseria que proveeix als sortidors de la pròpia fàbrica i d’una botiga on es poden adquirir els productes propis de la marca i empreses associades.
L’exposició i acompanyament de la visita va anar a càrrec del Director d’Hostaleria Moritz Barcelona el senyor Albert Cano i d’un mestre cerveser de la pròpia cerveseria. Durant el recorregut es van anar exposant la utilització dels espais per a la formulació de diferents productes i la importància de la marca i de la imatge en la promoció difusió i d’aquests productes.
Comentaris recents