Sergi Vela junt amb el Col·lectiu 21 Brix

 

 

 

El passat dilluns 20 d’Octubre, el professor de pastisseria Sergi Vela junt amb el Col·lectiu 21 Brix van realitzar una ponència a l’auditori del Fòrum de Barcelona davant de 500 persones, anomenada Street Pastry . Cada membre del Col·lectiu va presentar la seva proposta gastronòmica  això si, inspirada en Barcelona.
Va ser una ponència  conduïda per Marta Caceres presentadora de tv2, i animada per un DJ, a mes a mes van convidar a un grafit aire internacional anomenat Werens i es va encarregar de fer un grafit a sobre d’unes capses de bombons que després es van repartir a tots els assistents a l’espectacle.

Podeu consultar més informació a:   http://www.delicooks.com/blog/2014/10/homenaje-al-colectivo-21%C2%BA-brix-en-el-forum-gastronomic-de-barcelona-2014/

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>