Revista Digital

Revista Digital

per Administrador/a INS Castellet -
Nombre de respostes: 0

Els coordinadors de la Revista us volem presentar els primers articles de la revista digital. L'adreça és:      

www.tafaneriescastellet.miwp.eu

Què hi trobareu? Hi ha una pàgina principal amb diferents entrades que seran els espais on ubicarem els articles que aniran treballant els nostres periodistes. Com que és un bloc hi anirem afegint articles i fotografies cada setmana fins a final de curs. Per tant serà molt interactiu i vosaltres hi podeu aportar molta riquesa amb aquelles activitats que vulgueu mostrar.
 
Els objectius d'aquest treball periodístic i fotogràfic són els següents:
 
a) Que l'alumne treballi i conegui aquells aspectes del seu entorn i els sàpiga valorar. Per aquest motiu tots els articles els trien ells mateixos i els redacten. Valorem especialment que les fotos o vídeos siguin dels mateixos alumnes i no d'Internet. Per aquest motiu hi ha una fototeca on s'intercalen espais propers al seu municipi i altres fotografies que fan a partir d'unes pautes de recursos audiovisuals. Creiem que la sensibilitat fotogràfica va lligada a la sensibilitat del periodisme.
 
b) Que sigui un espai on qualsevol docent pugui tenir-hi veu i que els departaments hi puguin publicar tant les seves activitats internes com externes. Treballs de grup, individuals, vídeos dels grups de guitarra etc.
 
c) Que reflecteixi el projecte de Centre i totes les activitats en les quals l'Institut Castellet hi participa. Per tant, és molt important que tothom es posi en contacte amb la Sabina per comunicar-li com vol que l'activitat hi sigui referenciada: enviem periodista amb càmera si cal, ens passeu un breu resum fet pels alumnes o els docents, etc.
 
d) Valorem sobretot la creació literària, artística i audiovisual. L'apartat de creació recollirà les tasques dels nostres artistes. També valorem la trajectòria esportiva i professional d'alumnes, exalumnes i professorat.
 
Bon inici de trimestre!!!