MANRESADA 2017

El dimecres 15 de febrer, els alumnes de 1r d’ESO han participat a la Manresada. Aquesta és una activitat que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització,… Llegeix més»

TALLER DE ROBÒTICA A L’EPSEM

Els alumnes de 4rt d’ESO dins de la matèria de tecnologia van realitzar una taller de robòtica a l’Escola  Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa. En grups de 2 o 3 van muntar un robot LEGO i el van programar per efectuar diferents accions com evitar… Llegeix més»

REPENSEM LA SECUNDÀRIA

El passat dissabte 21 de gener dins el marc de la I Jornada de debat i reflexió que es van dur a terme al Kursaal, en Ramon Barlam acompanyat pels alumnes de 2n ESO: Gisela Abat, Alexandra Bal, Raisa Iconareasea, Lara Pardillo, Javier Vega i Ana Paula Zamora, van poder explicar com “Centres i docents que aposten pel canvi a les seves aules”.  Es van plantejar les quatre dimensions del canvi educatiu. Després d’una breu introducció, alumnes de Cal Gravat les il·lustraran amb experiències i actuacions concretes a l’aula portades a terme durant aquests darrers cursos: gamificació, flipped Classroom, escriptura telecol·laborativa al núvol, móns virtuals i participació al World Mobile City Project. Experiències totes elles exportables a altres realitats.

2017-02-04-photo-00002561 2017-02-04-photo-00002560 2017-02-04-photo-00002582

Taller d’arquitectura romànica

El grup d’Història de l’Art de 4t d’ESO hem realizat a la biblioteca del centre un Taller d’Arquitectura Romànica.
Hem pogut aprende com es construeix una esglèsia romànica, des de la decisió del Bisbe Oliva fins a la consagració i festa del poble.