NOVETATS!!!!: CARNAVAL 2018 A L’INSTITUT

INFORMACIÓ PAU 2018 (PREINSCRIPCIÓ)

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ ESO 2018-1019
El Departament d’Ensenyament ha publicat a la seva web les dates previstes de presentació de sol·licituds per a l’Educació Secundària Obligatòria, que serà del 13 al 24 d’abril.
Continuem a l’espera de la publicació de la resolució.  Web Departament Educació
Instruccions per entrar a la plataforma d’assistència FAMÍLIES

Calendari curs escolar 2017-2018

Informació Batxillerat Nocturn

Informació CFGS Activitats Físiques i Esportives 

TOTS DANSEN

Un curs més els nostres alumnes de 1r de Batxillerat participen en el projecte “Tots Dansen” en col·laboració amb el Mercat de les Flors… Llegeix més»

El árbol de la ciencia (SPOILER)

El árbol de la ciencia es la historia de una vida, la de Andrés Hurtado. La obra empieza el primer día de facultad de Andrés, donde emprende sus estudios superiores sin mucho interés, hace algunas amistadas que reemprenderá más tarde y, sobre todo, tiene un primer contacto con las costumbres académicas “españolas”, basadas en la hipocresía por parte de muchos profesores, la falta de rigor por parte de otros y una sucesión de clases infinita y muchas veces absurda en la práctica.… Llegeix més»

Maria Rosa Nogué visita el Cabanyes

El dia 8 de febrer vam rebre la visita de l’escriptora Maria Rosa Nogué, que va ser alumna i professora del nostre institut. Durant el primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO hem llegit el seu llibre La noia del descapotable com a lectura obligatòria.… Llegeix més»

La lección de August

August es un niño de 10 años que nació con una deformación facial, por eso nunca ha ido a la escuela y se ha educado en su casa. Tiene una hermana que se llama Via y un perro que se llama Daisy. Es un fan de la guerra de las galaxias. Tiene un amigo de la infancia que se llama Christopher con el que siempre jugaba a la guerra de las galaxias hasta que Chistopher se marchó a vivir a Bridgeport y ya no lo ve tan a menudo.… Llegeix més»