NOVETATS!!!!: CARNAVAL 2018 A L’INSTITUT

INFORMACIÓ PAU 2018 (PREINSCRIPCIÓ)

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ ESO 2018-1019
El Departament d’Ensenyament ha publicat a la seva web les dates previstes de presentació de sol·licituds per a l’Educació Secundària Obligatòria, que serà del 13 al 24 d’abril.
Continuem a l’espera de la publicació de la resolució.  Web Departament Educació
Instruccions per entrar a la plataforma d’assistència FAMÍLIES

Calendari curs escolar 2017-2018

Informació Batxillerat Nocturn

Informació CFGS Activitats Físiques i Esportives 

TOTS DANSEN

Un curs més els nostres alumnes de 1r de Batxillerat participen en el projecte “Tots Dansen” en col·laboració amb el Mercat de les Flors… Llegeix més»

Maria Rosa Nogué visita el Cabanyes

El dia 8 de febrer vam rebre la visita de l’escriptora Maria Rosa Nogué, que va ser alumna i professora del nostre institut. Durant el primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO hem llegit el seu llibre La noia del descapotable com a lectura obligatòria.… Llegeix més»

La lección de August

August es un niño de 10 años que nació con una deformación facial, por eso nunca ha ido a la escuela y se ha educado en su casa. Tiene una hermana que se llama Via y un perro que se llama Daisy. Es un fan de la guerra de las galaxias. Tiene un amigo de la infancia que se llama Christopher con el que siempre jugaba a la guerra de las galaxias hasta que Chistopher se marchó a vivir a Bridgeport y ya no lo ve tan a menudo.… Llegeix més»

Como agua para chocolate

Laura Esquivel, con su primera obra, Como agua para chocolate, me ha maravillado por su sensibilidad extraordinaria en temas duros como la Revolución mexicana. Esta novela nos transporta al México en la época de la revolución y a las penurias que eso conlleva. Sin embargo, Tita, la protagonista, nos introducirá en un ambiente donde ese no será el mayor de los problemas, o al menos no lo será para ella.… Llegeix més»