INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ 2018-2019 Web Departament Educació

DOCUMENTACIÓ I SOL·LICITUD

Estàs interessat en cursar la doble titulació Batxillerat-Baccalauréat? Aquí en pots trobar informació. Aquells alumnes que hagin de passar la prova de nivell de llengua francesa, cal que prèviament es posin en contacte amb el centre mitjançant telèfon o correu electrònic, per tal d’acordar cita per a la prova oral.


NOVETAT!!! QUART ENIGMA JOC LINGÜÍSTIC

Instruccions per entrar a la plataforma d’assistència FAMÍLIES

Calendari curs escolar 2017-2018

Informació Batxillerat Nocturn

Informació CFGS Activitats Físiques i Esportives 

El árbol de la ciencia (SPOILER)

El árbol de la ciencia es la historia de una vida, la de Andrés Hurtado. La obra empieza el primer día de facultad de Andrés, donde emprende sus estudios superiores sin mucho interés, hace algunas amistadas que reemprenderá más tarde y, sobre todo, tiene un primer contacto con las costumbres académicas “españolas”, basadas en la hipocresía por parte de muchos profesores, la falta de rigor por parte de otros y una sucesión de clases infinita y muchas veces absurda en la práctica.… Llegeix més»

TOTS DANSEN

Un curs més els nostres alumnes de 1r de Batxillerat participen en el projecte “Tots Dansen” en col·laboració amb el Mercat de les Flors… Llegeix més»

Maria Rosa Nogué visita el Cabanyes

El dia 8 de febrer vam rebre la visita de l’escriptora Maria Rosa Nogué, que va ser alumna i professora del nostre institut. Durant el primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO hem llegit el seu llibre La noia del descapotable com a lectura obligatòria.… Llegeix més»