3r d’ESO a la Fundació Alícia

20170606_123026p

És posible fer una truita sense ous? I un flam sense llet? Els alumnes de tercer d’ESO van comprovar que sí a la fundació ALÍCIA (Alimentació i Ciència), en la sortida que van fer el dia 6 de juliol, dins de les activitats del Treball de Síntesi.

En aquesta fundació –dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari– hi van realitzar  tres tallers: Correfogons –un concurs de cuina-, Corre el món i torna al Born –un taller de cuina històrica- i Fenòmens a la carta, per resoldre problemàtiques alimentàries. De ben segur que a partir d’ara posaran en pràctica tots els coneixements apresos a la cuina de casa!

Podeu veure més imatges en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>