Enquesta de satisfacció de les famílies de l’INS BdE

Benvolgudes famílies,
Us demanem que respongueu l’enquesta de satisfacció que trobareu a continuació sobre diferents aspectes del funcionament de l’Institut. Només us ocuparà un parell de minuts. Feu l’enquesta corresponent al curs que ha acabat el vostre fill o filla.
Les dades que obtinguem serviran per a l’avaluació de centre que… Llegeix més»

Menció honorífica per un alumne de l’INSBdE

L’alumne Carlos Maldonado Fernandez de 1r d’ESO va rebre aquesta setmana La menció honorífica de la prova Cangur, realitzada el passat 15 de març.
 L’alumne va quedar dins del 1% de les millors puntuacions del seu nivell; a la posició  232  de  23.718 participants.
Enhorabona !
 

3r d’ESO visita Tuna Tour a l’Ametlla de Mar

El 12 de juny els alumnes de tercer d’ESO van fer una sortida per conèixer el procés de de la tonyina vermella del Mediterrani: des dels espais de cria -a 5 milles mar endins -fins a l’elaboració industrial i la distribució- de l’Ametlla de Mar… Llegeix més»

Modernisme al treball de recerca de 4t d’ESO

 
El passat dia 12 de juny l’alumnat de quart de l’ESO va fer la segona sortida programada en motiu del treball de síntesi que té com a tema central el Modernisme. En aquest cas tocava visitar dues obres de Gaudí: la Casa Milà i la… Llegeix més»

1r de Batxillerat. Viatge per Itàlia

Els alumnes de 1r de Batxillerat estan fent el viatge de fi de curs per Itàlia . En aquesta imatge els podeu veure asseguts a les escales de la façana principal de la catedral de Siena.
Bon viatge!

Visita a Tarragona. 1r d’ESO

El passat divendres dia 8 de juny, l’alumnat de primer de l’ESO va visitar la ciutat de Tarragona en l’última sortida que feien dintre d’aquest curs que estem acabant. La visita a la ciutat tenia diferents finalitats educatives, que es van complir amb escreix.
Per una… Llegeix més»

Aprenem i cuinem a la Fundació Alícia

El passat dia 6 de juny els alumnes de 3r d’ESO van visitar la fundació Alícia, centre d’investigació sobre aliments, malalties alimentàries i hàbits saludables. Van fer tres tallers on van posar en pràctica les seves aptituds culinàries, elaborant uns plats que després vam tastar… Llegeix més»

Lliurats els premis Enfila el teu futur

En aquesta onzena edició dels premis Enfila el teu futur han participat 53 alumnes dels cicles formatius i de 1r de Batxillerat de l’INS Berenguer d’Entença, que han presentat 18 projectes empresarials. L’alumnat ha comptat amb el suport del Servei d’Assessorament a Emprenedors d’IDETSA per a… Llegeix més»

Celebració del dia internacional del joc

Com cada any, a la celebració del Dia Internacional del Joc del 28 de maig, els alumnes dels cicles d’Educació Infantil i d’Atenció a Persones en Situació de Dependència organitzen una sèrie d’activitats competencials relacionades amb la seva formació i que, alhora, donen resposta a… Llegeix més»